Jessica Simpson: Ποζάρει με μπικίνι και μια κοιλιά έτοιμη να... εκραγεί!

19.03.2019
Jessica Simpson: Ποζάρει με μπικίνι και μια κοιλιά έτοιμη να... εκραγεί!
Γεννάει ώρα με την ώρα η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει σχεδόν παραμορφωθεί!

Περιμένει το τρίτο της παιδί, αυτές τις μέρες η Jessica Simpson και, όπως φαίνεται, το διασκεδάζει. Γενικά, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και δε διστάζει να μοιραστεί αρκετά ιδιωτικές στιγμές. Ακόμη και σε αυτή την τρίτη εγκυμοσύνη της, η οποία την ταλαιπώρησε γενικά.

Πήρε αρκετά κιλά και αυτή τη φορά η Jessica, όμως φαίνεται ότι το πρήξιμο που ήρθε μαζί με αυτά ήταν κάτι που δεν υπολόγιζε.

Κι όμως... Δεν άφησε να την "πάρει από κάτω". Αντίθετα, όπως βλέπουμε στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε, φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό για να έχει ακόμη ένα ντοκουμέντο από την εμπειρία της αυτή. Χαμόγελο δεν βλέπουμε, όμως, είμαστε σίγουροι ότι το απολαμβάνει σε κάποιον βαθμό. Σίγουρα όμως, μετρά αντίστροφα λαχταρώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό που έρχεται.

Ιδού λοιπόν η Jessica, έτοιμη να... σκάσει:

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Jessica Simpson και ο σύζυγός της, Eric Johnson έχουν ήδη δυο παιδιά, την 6 ετών Maxwell και τον 5 ετών Ace, ενώ το μωρό που περιμένουν είναι ένα κοριτσάκι!