Μπουρλότο η Χρυσούλα Διαβάτη: Οι δηλώσεις για Μπέζο και Λαζόπουλο που θα συζητηθούν! [Βίντεο]

19.03.2019
Μπουρλότο η Χρυσούλα Διαβάτη: Οι δηλώσεις για Μπέζο και Λαζόπουλο που θα συζητηθούν! [Βίντεο]
«Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που...»

Καυστική όπως πάντα η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η ηθοποιός επιστρέφει και μιλάει για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η κυρία Διαβάτη που φέτος την απολαύσαμε θεατρικά στο «Η νεράιδα και το παλικάρι», παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη, στο Happy Day. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσους συμμετέχουν στο "Your Face Sounds Familiar" αλλά και στα επίδοξα μοντέλα που πήραν μέρος στο "Greece’s Next Top Model". Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπαίνει ο Γιάννης Μπέζος και ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ ο πλέον τυχερός είναι ο Μάρκος Σεφερλής τον οποίο όπως είπε η ηθοποιός, θα έβαζε να παίξει στην Επίδαυρο.

Δείτε ακόμη: «Ο ΑΝΤ1 ήθελε να μας πλασάρει ως ζευγάρι ενώ ήμασταν ήδη μαζί κι εγώ ήμουν έγκυος»! [Bίντεο]

«Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο Your Face Sounds Familiar. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί… Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο.Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια του Greece’s Next Top Model, έδιναν ψυχή για να υπάρξουν.

Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα; Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός».

Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς