Sophie Turner: Αντί για προγαμιαίο συμβόλαιο έβαλε τον Joe Jonas να υπογράψει κάτι άλλο -έχει σχέση με το GOT

06.04.2019
Sophie Turner: Αντί για προγαμιαίο συμβόλαιο έβαλε τον Joe Jonas να υπογράψει κάτι άλλο -έχει σχέση με το GOT
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones έχει αρχίσει και τα πράγαμτα δεν είναι καθόλου απλά...

Η Sophie Turner αποκάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της Joe Jonas αναγκάστηκε να υπογράψει έγγραφο εμπιστευτικότητας, για να βεβαιωθεί η ίδια ότι δεν θα αποκαλύψει το τέλος του Game of Thrones.

Η 23χρονη ηθοποιός εξήγησε στο ET ότι ο Joe βρισκόταν μαζί της στα γυρίσματα τις περισσότερες φορές οπότε μπορούσε να καταλάβει το τέλος και να το αποκαλύψει, οπότε υπέγραψε ένα χαρτί και έτσι «όλα είναι εντάξει».

Η Turner, η οποία υποδύεται τη Sansa Stark στην επιτυχημένη σειρά του HBO, παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη που έδωσε στο W Magazine ότι αποκάλυψε σε κάποιους κοντινούς της ανθρώπους το τέλος της σειράς.

«Είμαι τόσο κακή στο να κρατάω μυστικά», είπε. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν μου λένε πια πράγματα επειδή ξέρουν ότι δεν μπορώ να τα κρατήσω. Έχω πει ήδη σε λίγους ανθρώπους το τέλος του Game Of Thrones». Ωστόσο, από τότε διευκρίνισε ότι μόνο ο Jonas και ένας άλλος φίλος γνωρίζουν το τέλος».

H Turner αρραβωνιάστηκε με τον Jonas, έναν από τους τρεις Jonas Brothers, τον Οκτώβριο του 2017. «Συναντήθηκαν» μετά από μήνυμα του στο Instagram και βγαίνανε μαζί για ένα χρόνο προτού αρραβωνιαστούν.

Ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones θα βγει στον αέρα στις 14 Απριλίου.