Μίνι σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Joe Jonas τη Sophie Turner και τον... "πρώην" [photo]

04.04.2019
Μίνι σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Joe Jonas τη Sophie Turner και τον... "πρώην" [photo]
"Νόμιζα ότι το τυπάκι είχε πεθάνει", μπόρεσε να... ψελλίσει μόνο!

Τρελά ερωτευμένοι είναι ο Joe Jonas και η Sophie Turner και δεν το κρύβουν. Να όμως που βρέθηκαν σε μια άβολη στιγμή, την οποία και είδαμε, τελικά, όλοι!

Χθες (3/4/2019) πραγματοποιήθηκε μια λαμπερή εκδήλωση για την πρεμίερα του 8ου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλής τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones και, όπως ήταν φυσικό, το "παρών" έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές όλων των κύκλων.

Στο πάρτι που δόθηκε μετά, οι ηθοποιοί, που έγιναν και φίλοι μεταξύ τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ανέμελες στιγμές με έντονη χαλαρότητα αλλά και χιούμορ.

Διάβασε επίσης: Peaky Blinders και Game of Thrones: Το αναπάντεχο "κοινό" τους σημείο που μπορεί να μην έχεις εντοπίσει[Photos]

Χαρακτηριστική της ατμόσφαιρας που υπήρχε εκείνο το βράδυ ήταν η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Joe Jonas μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο ίδιος στέκεται κοιτάζοντας με απορία τον φακό, έχοντας μόλις δει την αρραβωνιαστικιά του να αγκαλιάζει τον Jack Gleeson, ο οποίος, φυσικά ενσάρκωσε τον Geofrey Baratheon στο GOT, σύζυγο κάποια στιγμή της Sansa Stark, ρόλο που έκανε διάσημη τη Sophie Turner!

Θυμηθείτε το "ζεύγος" στη φωτό κάτω

Και επιστρέφοντας στο σήμερα, "WTF! Νόμιζα ότι το τυπάκι είχε πεθάνει", γράφει στη λεζάντα ο Joe και... δίνει ρέστα. Ιδού:

Η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου έχει οριστεί για τις 14 Απριλίου και στην Ελλάδα προβάλεται μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova.