Το παιδάκι της φωτογραφίας σήμερα διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων - Το αναγνωρίζεις;

07.05.2019
Το παιδάκι της φωτογραφίας σήμερα διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων - Το αναγνωρίζεις;
Φαινόταν από μικρός ότι ήρθε για να κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να διεκδικεί σήμερα με αξιώσεις τη δημαρχία της Αθήνας. Γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1978 έχει διατελέσει δήμαρχος Καρπενησίου και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Παρόλο που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της πολιτικής ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει δηλώσει πως κανένα από τα παιδιά του δεν θα επιτρέψει να εισέλθει στον συγκεκριμένο χώρο.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2000 στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ στο τμήμα Ιστορίας και Διεθνείς Σχέσεις με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες στη Σχολή Τζον Φ. Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Δείτε ακόμη: Άνοιξαν την Επίδαυρο σε πασίγνωστη ηθοποιό για να παίξει Μήδεια μπροστά σε 10 φίλους για να της φύγει το απωθημένο! [Βίντεο]

Το 2011 εκλέχτηκε Δήμαρχος Καρπενησίου ενώ το 2014 Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, μέλος του European Council on Foreign Relations, ενώ συμμετέχει στο Συμβούλιο προσωπικοτήτων του Ελληνικού Δικτύου Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών.

Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Ο ίδιος από μικρός διαφαινόταν πως θα βαδίσει δυνατά στο χώρο της πολιτικής.

Στη φωτογραφία που ο ίδιος είχε μοιραστεί, με αφορμή την 29η επέτειο από τη δολοφονία του πατέρα του, διακρίνεται επίσης η αδελφή του, Αλεξία και ο παπα-Κώστας, ο παππούς του (πατέρας του Παύλου) από τον οποίο πήρε και το όνομά του. Τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω συνόδευσε με τη λεζάντα: "Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε".

Γιώργος Μουλάς