Ashton Kutcher: Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο;

02.06.2019
Ashton Kutcher: Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο;
Ο ηθοποιός παραβρέθηκε σε δίκη για μια σημαντική υπόθεση πρώην συντρόφου του

Ο Ashton Kutcher κατέθεσε στο δικαστήριο για τον φόνο της πρώην συντρόφου του, Ashley Ellerin, από τον serial killer Michael Gargiulo, που έμεινε γνωστός ως ο «σφαγέας του Χόλιγουντ».

Δες και αυτό: "Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;" Η απάντησή του έχει γίνει ήδη viral [video]

Ο Αμερικανός ηθοποιός κατέθεσε ενώπιον των ενόρκων, περιγράφοντας με έντονη συναισθηματική φόρτιση, όσα ακολούθησαν λίγες ώρες μετά την τελευταία επικοινωνία τους με το θύμα. Ο 41χρονος είναι μάρτυρας στη δίκη του άντρα που κατηγορείται για τον φόνο τριών γυναικών και την επίθεση σε ακόμη μία.

Το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου του 2001, ο ηθοποιός μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το μπανγκαλόου της φοιτήτριας, με την οποία είχαν κανονίσει να συναντηθούν. Ο ίδιος σχεδίαζε να πάει μαζί της στην απονομή των βραβείων Γκράμι. Όταν όμως έφτασε στο σπίτι της, δύο μόλις ώρες μετά το τελευταίο τηλεφώνημα, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και τα φώτα αναμμένα. Κοιτάζοντας από το παράθυρο, είπε ότι είδε κόκκινους λεκέδες στο χαλί.

Διάβασε επίσης: Ο Robert Pattinson στα χνάρια του Ben Affleck;

«Νόμιζα ότι ήταν χυμένο κόκκινο κρασί», είπε ο Kutcher. «Δεν το πολυσκέφτηκα. Νόμιζα ότι είχα κάνει γκάφα επειδή άργησα», θυμάται ο ηθοποιός, που υπέθεσε ότι η εκνευρισμένη μαζί του κοπέλα είχε βγει έξω με κάποιον άλλο φίλο της. Το επόμενο πρωί, η 22χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από την συγκάτοικό της. Είχε μαχαιρωθεί 47 φορές.

Ο Kutcher παραδέχθηκε πως όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην Ellerin ταράχθηκε και για έναν επιπλέον λόγο αφού γνώριζε πως τα δαχτυλικά του αποτυπώματα θα ήταν ανιχνεύσιμα στην εξώπορτα του σπιτιού της, και έτσι οι έρευνες θα στρέφονταν μοιραία και στον ίδιο. Ο δολοφόνος συνελήφθη τελικά το 2008 και η δίκη ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Ο «σφαγέας του Χόλιγουντ» κατηγορείται ακόμα για τη δολοφονία μιας 18χρονης στο Σικάγο το 1993 και μιας άλλης γυναίκας, στο διάστημα που μεσολάβησε από την δολοφονία της Ellerin μέχρι τη σύλληψή του.

Αυτό το είδες; Αρραβωνιάστηκε η Monica Bellucci; Ιδού το "ύποπτο" δαχτυλίδι [photos]

Η Ellerin φοιτούσε σε σχολή μόδας και εργάζονταν ως στρίπερ και, σύμφωνα με την Washington Post, η αστυνομία εκτιμά ότι ο Gargiulo συναντήθηκε μαζί της πρώτη φορά όταν μετακόμισε στη γειτονιά της το φθινόπωρο του 2000. Ο Gargiulo έφυγε από το Σικάγο γιατί πίστευε ότι οι αρχές τον είχαν υποψιαστεί για την υπόθεση δολοφονίας του 1993. Συστήθηκε στο θύμα του ως επισκευαστής κλιματιστικών μηχανημάτων και σύντομα έγιναν φίλοι. Την επισκεπτόταν τακτικά στο σπίτι της.

Σύμφωνα μάλιστα με το LA Weekly, ο serial killer είχε κάποτε παρακολουθήσει και κάποιο από τα σόου της. Ο κατηγορούμενος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του αλλά οι εισαγγελείς επιδιώκουν τη θανατική ποινή κάνοντας λόγο για έναν «μεθοδικό σφαγέα γυναικών» που επέλεγε τα θύματά του και τα προσέγγιζε υπομονετικά, απολαμβάνοντας τους φόνους.