Moby: Ζητάει δημοσίως συγγνώμη για την υπόθεση με τη Natalie Portman και ακυρώνει την περιοδεία του

01.06.2019
Moby: Ζητάει δημοσίως συγγνώμη για την υπόθεση με τη Natalie Portman και ακυρώνει την περιοδεία του
Τι συνέβη με το μουσικό;

Ο Moby ανακοίνωσε μέσω Instagram πως θα αποσυρθεί για ένα διάστημα, ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραψε στο βιβλίο του και ακύρωσε την περιοδεία προώθησής του στον απόηχο της οργής που προκάλεσε σχετικά με όσα αναφέρει για τη Natalie Portman.

Διάβασε επίσης: O Έλληνας σωματοφύλακας των Kardashian μίλησε για τη σχέση που έχουν οι Stars με τα χρήματα! [Βίντεο]

Ο τραγουδιστής ακύρωσε όλες τις επερχόμενες δημόσιες εμφανίσεις του καθώς η κριτική εναντίον του αυξάνεται για το γεγονός πως υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τη Portman, κάτι που η ηθοποιός αρνήθηκε. Το βιβλίο «Then It Fell Apart» αναφέρει λεπτομέρειες για αρκετές προηγούμενες σχέσεις του μουσικού και μεταξύ αυτών γράφει πως όταν ο Μoby συναντήθηκε με την Portman όταν εκείνη ήταν 20 ετών και πως είχαν μια σύντομη σχέση.

Δες και αυτό: Σε κλινική ψυχικής υγείας ο Kit Harington κόντρα στους "δαίμονές" του

Σε ένα ποστ στο Instagram, είπε ότι σκοπεύει να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα, αλλά ότι ήθελε να ζητήσει συγνώμη για άλλη μια φορά και να αναλάβει την ευθύνη για όσα έχουν γίνει. «Εγώ είμαι αυτός που κυκλοφόρησε το βιβλίο χωρίς να το δείξω στους ανθρώπους για τους οποίους έγραψα. Εγώ είμαι εκείνος που απάντησα αμυντικά και αλαζονικά. Είμαι αυτός που συμπεριφέρθηκα με ασέβεια, τόσο το 2019 όσο και το 1999. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος να κατηγορήσω πέρα από μένα τον ίδιο».