Στέλλα Μιζεράκη: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

02.06.2019
Στέλλα Μιζεράκη: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα
Τα συγκινητικά λόγια της περσινής νικήτριας του "Power of Love"

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, προκαλώντας μεγάλη θλίψη που όπως ήταν αναμενόμενο, εκδηλώθηκε από τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του και στα social media.

Εξαίρεση δε αποτέλεσε και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία διατηρούσε σχέση από το παιχνίδι Power of love μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο. Η ίδια κοινοποίησε μία φωτογραφία του, συνοδευόμενη από συγκινητικά λόγια.

Δες και αυτό: Συγκλονισμένη η Μαρία Μπακοδήμου με το θάνατο του Πάνου Ζάρλα (Photos)

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!”

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on May 31, 2019 at 2:09pm PDT