«Πιστεύω ακόμα στο γάμο»: Η εξομολόγηση της Irina Shayk μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper

20.07.2019
«Πιστεύω ακόμα στο γάμο»: Η εξομολόγηση της Irina Shayk μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper
Μπορεί πρόσφατα να χώρισε από τον σύντροφό της Bradley Cooper με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η ρωσίδα καλλονή δεν θεωρεί αποτρεπτική την ιδέα του γάμου. Το πρώην ζευγάρι - που ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Ιούνιο - έχει μια κόρη, τη Lea De Seine.

«Όλοι το βλέπουν διαφορετικά», είπε σε συνέντευξή της στο HarpersBazaar.com. «Αν πιστεύω στον γάμο; Ναι φυσικά. Δεν είμαι από τα άτομα που είναι εναντίον του».

Έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για τους μελλοντικούς υποψήφιους συντρόφους: στείλτε φυτά, όχι λουλούδια και τηλεφωνείστε, μην γράφετε μηνύματα.

«Κάθε φορά που οι άνθρωποι μου στέλνουν λουλούδια, θέλω να τους πω απλά, στείλτε μου μια γλάστρα με ντομάτες»! είπε γελώντας. «Κανείς δεν στέλνει γράμματα σε κανέναν πια. Πιστεύω ότι αν πάτε για φαγητό με κάποιον, δεν χρειάζεται να ενημερώσετε τον κόσμο στο Instagram. Φοβάστε να σηκώσετε το τηλέφωνο, να καλέσετε και να πείτε: «Ας πάμε για ένα δείπνο».

Διάβασε επίσης: H κόρη του Bradley Cooper και της Irina Shayk έγινε δύο ετών - Ιδού οι πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της [photos]

Η Shayk, η οποία ανακαλύφθηκε από τον ίδιο κυνηγό μοντέλων με την Natalie Vodianova, εξέφρασε επίσης τις αρετές ενός υγιενού τρόπου ζωής. Δεν πίνει, ούτε καπνίζει, αν και αγαπάει το μαύρισμα. Ένα πράγμα που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι γι 'αυτήν.

«Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν ενέσεις στα χείλη τους επειδή αισθάνονται άσχημα, ο Θεός να τους ευλογεί» λέει. «Δεν κρίνω κανέναν. Αλλά εγώ προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, όπου όλοι θέλουν να είναι τέλειοι. Αλλά δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω διπλοσάγονο. Η τελειότητα δεν υπάρχει».