Ραμόνα Βλαντή - Μέγκι Ντρίο: Το αιχμηρό σχόλιο και η έντονη ενόχληση

20.07.2019
Ραμόνα Βλαντή - Μέγκι Ντρίο: Το αιχμηρό σχόλιο και η έντονη ενόχληση
Όσα συνέβησαν μεταξύ των δύο παικτριών των reality shows

Η Ραμόνα Βλαντή, η νικήτρια του πρώτου κύκλου του My Style Rocks, μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρά σχόλια, κυρίως σε ό,τι αφορά τις στιλιστικές επιλογές άλλων κυριών.Τώρα όμως προέβη σε ένα άλλου είδους αρνητικό post μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ρίχνοντας τα βέλη της στην Μέγκι Ντρίο.

Δες και αυτό: Τζούλια Αλεξανδράτου: Αγνώριστη και με αρκετά παραπάνω κιλά στα στενά της Μυκόνου! [Βίντεο]

Ειδικότερα, κατηγόρησε την πρώην παίκτρια του GNTM για την κατάχρηση του Photoshop σε μία φωτογραφία της. Με φόντο μια pic της Μέγκι, έγραψε:

«Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής Photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας».

Αυτό το είδες; Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Γιατί όλοι μιλούν για ΑΥΤΗ τη φωτογραφία της με μπικίνι και βατραχοπέδιλα;

Στη συνέχεια, η Μέγκι έδωσε την δική της απάντηση στην Ραμόνα με ένα κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

«Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Η μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;».

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκε η Ραμόνα Βλαντή:

Δες επίσης: Ειρήνη Καζαριάν: Ο έρωτας της νικήτριας του φετινού GNTM με νικητή άλλου τηλεοπτικού σόου μόλις αποκαλύφτηκε [photo]