Η Jennifer Lopez σε ρόλο στρίπερ! (βίντεο)

20.07.2019
Η Jennifer Lopez σε ρόλο στρίπερ! (βίντεο)
Σε νέο πρωταγωνιστικό ρόλο η λατίνα σούπερ σταρ

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «Hustlers» με την Jennifer Lopez να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία με πολύ χρήμα, μηχανορραφίες και φυσικά στριπτίζ.

Δες και αυτό: Julia Roberts: Η επική αντίδρασή της στην είδηση ότι δεν έλαβε την -αναμενόμενη- υποψηφιότητα για Emmy

Στην ταινία, οι Jennifer Lopez και Constance Wu υποδύονται δυο πρώην στρίπερ, που αποφασίζουν να συνεργαστούν για να εξαπατήσουν πελάτες της Wall Street. «Είναι σαν να ληστεύεις μια τράπεζα, μόνο που εδώ έχεις τα κλειδιά», ακούγεται να λέει στο trailer η Lopez. Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης οι Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart, Keke Palmer, Constance Wu, Trace Lysette και Mette Towley.

Αυτό το είδες; "Top Gun Maverick": O Tom Cruise μοιράζεται το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και γίνεται... χαμός [video]

«Το να μάθω pole dancing ήταν ίσως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ποτέ σε ταινία», είπε η Lopez, αποκαλύπτοντας πως η προετοιμασία της για τον ρόλο στο «Hustlers» ήταν πιο δύσκολη από τις πρόβες για την περιοδεία της. «Αλλά άξιζε τον κόπο. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα και την ιστορία. Είναι μια σκληρή ιστορία της Νέας Υόρκης με γυναίκες στο πρώτο πλάνο», συνέχισε η ηθοποιός, που για τις ανάγκες της ταινίες επισκέφτηκε μαζί με τον Alex Rodriguez ένα Strip Club για να κάνει έρευνα.

Δες επίσης: «Πιστεύω ακόμα στο γάμο»: Η εξομολόγηση της Irina Shayk μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper

Δες το trailer του «Hustlers»: