Bella Hadid: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη

23.11.2019
Bella Hadid: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη
"Νιώθω ενοχές που έχω κατάθλιψη με τόσο απίστευτη ζωή - Δεν βγάζει νόημα"

Η Bella Hadid περπάτησε πρόσφατα στην πασαρέλα του σόου Savage X Fenty, λέγοντας πως ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε άνετα φορώντας εσώρουχα, παρόλο που έχει εμφανιστεί τρεις φορές σε επιδείξεις της Victoria's Secret.

Δες και αυτό: Kaia Gerber: Η κόρη της Cindy Crawford ζευγάρι με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ariana Grande

Μιλώντας στο Vogue Fashion Festival στο Παρίσι, η Hadid είπε, «Η Rihanna είναι καταπληκτική. Για μένα, ήταν πρώτη φορά σε πασαρέλα που ένιωσα πραγματικά σέξι. Επειδή όταν έκανα για πρώτη φορά Fenty, έκανα και άλλα σόου εσωρούχων και ποτέ δεν αισθάνθηκα δυνατή σε πασαρέλα, φορώντας εσώρουχα».

Αυτό το είδες; Η Lady Gaga μιλά ανοιχτά για το love story της με τον Bradley Cooper

Το διάσημο σουπερμόντελ μίλησε επίσης για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος της μόδας. Αν και παραδέχθηκε πως το βρίσκει σπουδαίο που έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα, η Bella είπε πως νιώθει «ένοχη που μπορεί και κάνει τόσο καταπληκτική ζωή», αλλά συνεχίζει να έχει κατάθλιψη. «Δεν βγάζει νόημα», πρόσθεσε.

Στα 23 της σήμερα, η Bella λέει πως τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησαν όταν ήταν 18 ετών και πως έκλαιγε όλη την ώρα. «Θα ήταν κρίμα να μην μιλούσα ανοιχτά για κάτι όπως η ψυχική υγεία επειδή βασικά είναι κάτι που βιώνω έντονα τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα είμαι εδώ και είμαι καλά, αλλά πήρε καιρό», ανέφερε η ίδια.

Διάβασε επίσης: Η Angelina Jolie ποζάρει ολόγυμνη στα 44 και αποκαλύπτει πώς την κρατά "αιχμάλωτη" ο Brad Pitt