Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, το τρυφερό μήνυμα και το σχόλιο της Άννας Βίσση

25.11.2019
Σοφία Καρβέλα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, το τρυφερό μήνυμα και το σχόλιο της Άννας Βίσση
Οι "κακές" γλώσσες τους χωρίζουν κάθε "τρεις και λίγο" όμως η μοναχοκόρη της Άνννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι.

Η Σοφία Καρβέλα είχε γενέθλια προχθες (23/11) και τα γιόρτασε με τους πολύ δικούς της ανθρώπους, στη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα εδώ και χρόνια.

Με την αφορμή, η 36χρονη πια Σοφία, μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και το εξής μήνυμα που ξεκίνησε από ένα αστείο προς τους φίλους της και κατέληξε σε μία τρυφερή σκέψη προς εκείνον.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή και πιο ευγνώμων για τους φίλους που έχω και όλα όσα μου δίνουν -και φυσικά μιλά για τα δώρα, ποιος νοιάζεται για την αγάπη! Ξέρετε ποιοι είστε. Πιο σημαντικό όμως. Για αυτό τον τύπο που μου έδωσε τα δώρα που συνεχίζουν να δωρίζουν..."

Και φυσικά η Σοφία εννοούσε τους γιους τους, τον 5 ετών Νίκο και τον 3 ετών Νέστορα -ή Νέσι, όπως τον φωνάζει. Ιδού μερικές φωτογραφίες τους, ενώ στο τέλος θα δείτε και το σχόλιο της Άννας στη λεζάντα αυτή της κόρης της.

Όσο για το τί έγραψε η μαμά Άννα Βίσση κάτω από την ανάρτηση της κόρης, Σοφίας, σχετικά με τον σύζυγό της; "Επιτέλους", έγραψε η ελληνίδα τραγουδίστρια, αναφερόμενη, προφανώς, στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Σημειώνουμε βέβαια ότι και οι δυό αναρτήσεις έγιναν στην αγγλική γλώσσα. Έτσι, για την ιστορία.