Tyra Banks για GNTM: "Αυτό που συνέβη ήταν χάλια"

24.12.2019
Tyra Banks για GNTM: "Αυτό που συνέβη ήταν χάλια"
Ο σχολιασμός του μοντέλου για τον τελικό του ελληνικού reality

Το «φιάσκο» με τον φετινό τελικό του GNTM, που για πρώτη φορά ανέδειξε δυο νικήτριες, εξόργισε τόσο τους φανς του σόου που έφτασαν να παραπονεθούν μέχρι και στην Tyra Banks.

Η παρουσιάστρια του αμερικανικού reality δέχθηκε πάρα πολλά σχόλια από Έλληνες χρήστες του Twitter, που έσπευσαν να την ενημερώσουν για το αποτέλεσμα του τελικού με φετινές νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Δες και αυτό: GNTM: Η Άννα Χατζή δημοσίευσε όλα τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω instagram τους τελευταίους 4 μήνες!

Μετά τον σάλο, η Τάιρα Μπανκς δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα πρώτο μήνυμα, όπου ζητούσε εξηγήσεις για τον τελικό. «Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει», έγραψε στο Twitter.

Αφού έλαβε εκατοντάδες απαντήσεις, η Banks φαίνεται πως έβγαλε τελικά άκρη τι τελικά συνέβη στον τελικό και επέστρεψε με δεύτερη ανάρτηση, όπου σχολιάζει το αποτέλεσμα, στέλνοντας ένα μήνυμα στους τηλεθεατές, την παραγωγή και τις δυο νικήτριες.

Αυτό το είδες; GNTM: Η Ασημίνα Χαρίτου ξαναχτυπά με νέο βίντεο φωτιά - «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μαΛιάγκας είσαι»! [Βίντεο]

«Διαβάζω σχόλια και πλέον έχω μια γενική εικόνα.Προς τους φανς: Ξέρω πως είναι χάλια όταν επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και μετά γίνεται αυτό. Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των φανς και θα δουλέψετε αρκετά ώστε να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον», έγραψε η ίδια, στέλνοντας δυο emojis προς τις νικήτριες.