Ίλντα Κρόνι: «Η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα του GNTM»

25.12.2019
Ίλντα Κρόνι: «Η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα του GNTM»
Η αιχμηρή ατάκα παίκτριας του GTNM

Η Ίλντα Κρόνι ήταν μία από τις υποψήφιες του GNTM που αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό. Λίγες ημέρες μετά το οριστικό τέλος του παιχνιδιού, η Ίλντα κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day. Το μοντέλο αναφέρθηκε και στην γνωριμία Δημήτρη Σκουλού και Κάτιας Ταραμπάνκο πριν το παιχνίδι και πώς αυτό επηρέασε την εξέλιξή του.

Δες και αυτό: GNTM-Έπεσαν οι μάσκες: Η αινιγματική ατάκα της Κάτιας για την Μαρτίνα στον τελικό που θα συζητηθεί! [Βίντεο]

Ο κριτής του GNTM δεν έκρυψε ποτέ ότι ο ίδιος είχε γνωρίσει την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ έκανε water sports σε μία παραλία και της είχε προτείνει να πάει στο GNTM.

«Η εμπειρία στο GNTM ήταν δύσκολη, αλλά ωραία. Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, πιστεύω ότι έγινε αδικία προς την Κέισι πάρα πολύ μεγάλη. Το κοινό είναι κάτι πολύ μεγάλο και ουσιαστικά δεν μίλησε. Εγώ από ότι έχω δει την αγαπά πολύ το κοινό την Κέισι και την Άννα Μαρία, ήθελα να δω τι θα γινόταν», είπε αρχικά η Ίλντα Κρόνι.

Αυτό το είδες; GNTM: Βροχή οι βόμβες από το σύντροφο της Κάτιας: «Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα... Δεν ξέρω ποια είναι πλέον»! [Βίντεο]

Ερωτηθείσα αν έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού και της Κάτιας Ταραμπάνκο η Ίλντα απάντηα: «Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Άμα σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου βλέπεις αλλιώς αυτή την κοπέλα. Και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Ήταν η αγαπημένη του. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συμπάθεια. Το είχε πει εξάλλου από το πρώτο πλατό ότι είναι το φαβορί», είπε η Ίλντα Κρόνι.