Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαιώνει τον χωρισμό από τη Φωτεινή Ψυχίδου - Όλα όσα είπε σχετικά [video]

30.01.2020
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιβεβαιώνει τον χωρισμό από τη Φωτεινή Ψυχίδου - Όλα όσα είπε σχετικά [video]
Ύστερα από σχέση πέντε ετών, αρκετά σκαμπανεβάσματα και ένα παιδί, ο γνωστός τραγουδιστής και η δημοσιογράφος δεν είναι πια μαζί.

Οι φήμες που ακουγόταν τις τελεταίες μέρες τελικά επιβεβαιώθηκαν. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το είπε: "Ισχύει! Δεν είμαστε μαζί".

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η κατάσταση δεν ήταν καλή εδώ και αρκετό καιρό με τους καβγάδες να μη μειώνονται οπότε η κατάληξη ήταν μονόδρομος.

Ο ίδιος δεν ήθελε να χωρίσει. Ήταν διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 15 ευκαιρίες στη σχέση, αλλά "οι γυναίκες όταν αποφασίσουν κάτι τελείωσε", όπως είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά θέμα διαζυγίου δεν υπάρχει εφόσον "η Φωτεινή δεν θέλησε ποτέ γάμο ούτε σύμφωνο συμβίωσης, αλλά θα πρέπει να υπογράψουμε μερικά χαρτιά για να εξασφαλιστώ κι εγώ και εκείνη, κυρίως σε σχέση με το παιδί".

Στη συνέχεια θα δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, όμως εμείς θα υπογραμμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τα το καλύτερο για τα παιδιά και όχι το παιδί. Εξήγησε μάλιστα ότι δεν ξεχωρίζει το δικό του παιδί από το παιδί της Φωτεινής Ψυχίδου με τον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας βέβαια ότι "εκείνο είναι πολύ τυχερό, καθώς έχει έναν καταπληκτικό πατέρα". Αναφέρεται φυσικά στον Μπάμπη Στόκα.

Ιδού το βίντεο.