Γιώργος Λιάγκας: «Σταυρωθήκαμε... έγινε το συμβάν και ο κόσμος μας τιμώρησε»! [Βίντεο]

30.01.2020
Γιώργος Λιάγκας: «Σταυρωθήκαμε... έγινε το συμβάν και ο κόσμος μας τιμώρησε»! [Βίντεο]
«Κουβάλησα έναν σταυρό για όλα τα δεινά της τηλεόρασης για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ».

Για όλα αυτά που πέρασε στον αέρα του ΣΚΑΙ αλλά και μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με τα σχόλια για την παρενόχληση της φοιτήτριας του ΑΠΘ, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής τα είπε όλα στον Νίκο Μουτσινά και κέντρισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Ήταν ένας απόλυτα λάθος χειρισμός θέματος, δεν υπήρχε πρόθεση. Ήταν άκομψο και αισθητικά ένα μεγάλο λάθος. Αυτό είχε ένα κύμα μετά… και σηκώθηκε τσουνάμι», είπε και συνέχισε: «Κουβάλησα έναν σταυρό για όλα τα δεινά της τηλεόρασης για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ».

Δείτε ακόμη: Αντελίνα Βαρθακούρη: Το "ευχαριστώ" της παρουσιάστριας και η ανακοίνωση του Alpha!

«Ο απλός κόσμος που συναντάω δεκάδες καθημερινά, μου λέει “οκ, ήταν ένα λάθος, αλλά δεν κάνατε και κανένα έγκλημα. Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στην τηλεόραση”» σημείωσε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας. Υποστήριξε δε, πως όσοι συναντά στο δρόμο του ζητούν «να γίνει και πάλι ο Λιάγκας που ήταν στο παρελθόν».

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, αν η εκπομπή στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό που φανταζόταν πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας απαντά κοφτά: «Όχι. Η εκπομπή ξεκίνησε σε πολύ μεγάλο βαθμό σαν αυτό που φανταζόμουν. Έκανε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις και έγινε το συμβάν και ο κόσμος μας τιμώρησε».

Ο Γιώργος Λιάγκας εκτίμησε πως είναι ακόμη νωρίς για να κάνει αποτίμηση της τηλεοπτικής χρονιάς. «Πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει η χρονιά για να σου πω αν έκανα καλά» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο: