Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: Εγώ δεν πήρα άντρα, πολυμηχάνημα πήρα

05.04.2020
Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: Εγώ δεν πήρα άντρα, πολυμηχάνημα πήρα
Δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της, ο οποίος της έβαψε, μόλις, τα μαλλιά, η γνωστή ελληνίδα φωτογράφος. Και έχουμε και αποδείξεις!

Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους μένουν σπίτι αυτό το καιρό και μοιραζονται πολύ συχνά κομμάτια από την καθημερινότητά τους στα social media.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δυο τους φαίνεται ότι βρίσκουν τρόπους να "ξορκίσουν" τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε όλοι εξαιτίας της καραντίνας. Μένουν σπίτι, βέβαια, αλλά καθώς η ζωή συνεχίζεται, προκύπτουν ανάγκες, όπως, για παράδειγμα, η... ρίζα στο μαλλί της Ρούλας. Και καθότι επισκέψεις σε κομμωτήρια και φίλους κομμωτές απαγορεύονται, ανέλαβε ο Αποστόλης χρέη επαγγελματία και όπως φαίνεται, τα κατάφερε άψογα!

Ο ίδιος μοιράστηκε κομμάτια της διαδικασίας στο Instagram του, προκαλώντας μάλιστα και τους φίλους hair stylists Δημήτρη Γιαννέτο και Νικόλα Βιλλιώτη, τους οποίους αποκάλεσε... "γατάκια".

Όσο για το... "μετά"; Ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε η Ρούλα Ρέβη με το καμάρι για τον αγαπημένο της να ξεχειλίζει στη λεζάντα...