Θετική στον κορονοϊό η Pink

05.04.2020
Θετική στον κορονοϊό η Pink
Η 40χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε την είδηση μέσω Instagram.

Με ένα post στα social media, η τραγουδίστρια της επιτυχίας «What About Us», αποκάλυψε ότι ήταν σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι με τον σύζυγό της Carey Hart και τα δύο της παιδιά, όταν η ίδια και ο γιος της εμφάνισαν συμπτώματα παρόμοια με του ιού. Στην ανάρτησή της δεν επιβεβαίωσε αν ο γιος της ήταν ή όχι θετικός.

«Πριν από δύο εβδομάδες ο τριών ετών γιος μου Jameson και εγώ είχαμε συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και βγήκα θετική », έγραψε στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που δείχνει την Pink και τον γιο της.

«Η οικογένειά μου ήταν ήδη μέσα στο σπίτι και συνεχίσαμε να κάνουμε το ίδιο για τις δύο επόμενες εβδομάδες μετά από τις οδηγίες του γιατρού μας. Μόλις πριν από λίγες ημέρες κάναμε πάλι το τεστ και τώρα ευτυχώς είμαστε αρνητικοί».

Η Pink έπειτα πέταξε τη μπάλα στην Aμερικανική κυβέρνηση όσον αφορά στην αντιμετώπιση του κορονoϊού.

«Είναι μια απόλυτη τραγωδία και αποτυχία της κυβέρνησής μας να μην κάνει τα τεστ πιο προσβάσιμα σε όλους. Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και πραγματική», έγραψε.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι η ασθένεια επηρεάζει τους νέους και τους ηλικιωμένους, τους υγιείς και τους ασθενείς, τους πλούσιους και τους φτωχούς και πρέπει να κάνουμε τα τεστ δωρεάν και να είναι περισσότερο προσβάσιμα για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και τις κοινότητές μας».

Η Pink που είναι μητέρα δύο παιδιών, στη συνέχεια δεσμεύτηκε ότι θα δωρήσει 500.000 δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Νοσοκομείου Temple στην Φιλαδέλφεια όπου εργαζόταν η μητέρα της, Judy. Ανακοίνωσε επίσης ότι ακόμα 500.000 δολάρια θα δοθούν στο Ταμείο του LA Εmergency για τον COVID-19.

«Ευχαριστώ όλους τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης και τον καθένα σε όλον τον κόσμο που εργάζεται τόσο σκληρά για να προστατεύσει τους αγαπημένους μας», είπε.

«Είσαστε οι ήρωές μας! Αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες: παρακαλώ μείνετε στο σπίτι. Σας παρακαλώ μείνετε σπίτι» έγραψε.