Joe Biden: Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ακολούθησε την Chrissy Teigen στο Twitter και ιδού το γιατί [photos]

21.01.2021
Joe Biden: Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ακολούθησε την Chrissy Teigen στο Twitter και ιδού το γιατί [photos]
Νέα σελίδα γύρισε η Αμερική από χθες, ενώ στο απόηχο της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που αφορά στον Joe Biden ως χρήστη των social media.

Ο Joe Biden έχει στο πλευρό του έναν μεγάλο αριθμών καλλιτεχνών της χώρας του, οι οποίοι τον στήριξαν με τεράστιο πάθος σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.

Χθες [20/1/2021], πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, και όχι μόνο λόγω εκτάκτων μέτρων λόγω πανδημίας, καθώς για πρώτη φορά εδώ και 152 χρόνια, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παραβρέθηκε στην ορκομωσία του διαδόχου του. Ο Donald Trump και η σύζυγός του, Melania, έφυγαν από τον Λευκό Οίκο λίγες ώρες νωρίτερα, χωρίς να υποδεχτούν, ως είθισται εκεί, τους νέους ενοίκους!

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο Joe Biden είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η αντιπρόεδρός του, Kamala Harris έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα σε αυτό το αξίωμα. Η Lady Gaga έψαλλε τον εθνικό ύμνο και η Jennifer Lopez ερμήνευσε συγκινημένη στο πλαίσιο του πρώτου μέρους της τελετής.

Στον απόηχο αυτής της τόσο σημαντικής μέρας, όμως, έχουμε μια είδηση που μας παραξένεψε, όσο και το άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την Chrissy Teigen., η οποία βρισκόταν στην πρωτεύουσα μαζί με τον σύζυγό της, John Legend και τα δυο παιδιά τους για να ζήσουν από κοντά τις ιστορικές στιγμές.

Το διάσημο μοντέλο δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται νέα, εικόνες και συναισθήματα μέσω social media ενώ η ευτυχία της "εκτοξεύθηκε" στα ουράνια όταν αντιλήφθηκε ότι ο Joe Biden άρχισε να την ακολουθεί στο Twitter λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Πλανητάρχη, @PΟTUS (President Of The United States) πέρασε στα χέρια του επιτλείου του Biden και, όπως αντιλήφθηκαν έμπειροι "αετομάτηδες", ανάμεσα στους πρώτους λογαριασμούς που ξεχώρισαν προς ακολούθηση ήταν και αυτός της Chrissy Teigen.

Την είδηση μοιράστηκε η ίδια η σταρ μέσω όλων των social media ενώ ναι, υπάρχει και μία εξήγηση.

Πριν από μέρες, λοιπόν, φαίνεται ότι η Teigen είχε ζητήσει δημόσια από τον Biden ένα.. "follow" καθώς, όπως εξήγησε στο τιτίβισμά της, ο πρόεδρος την είχε μπλοκάρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ορίστε λοιπόν! Τώρα θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη!!!