Adele: Αυτό είναι το ποσό-βόμβα του διαζυγίου της

25.01.2021
Adele: Αυτό είναι το ποσό-βόμβα του διαζυγίου της
Η τραγουδίστρια συμφώνησε με τον πρώην σύζυγο της για διευθέτηση του διαζυγίου τους

Η Adele και ο Simon Konecki υπέβαλαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την απόφαση του διαζυγίου τους, με την υπογραφή του δικαστή στο το έγγραφο της επίσημης διάλυσης του γάμου τους να εκκρεμεί. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει αποκτήσει έναν 8χρονο γιο, τον Angelo με τον Konecki, ανακοίνωσε για πρώτη φορά το χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019 μετά από επτά χρόνια μαζί.

Δες και αυτό: Gigi Hadid: Αυτή ήταν η άβολη στιγμή που ανακάλυψε πως είναι έγκυος

"Δεσμεύονται να μεγαλώσουν τον γιο τους μαζί με αγάπη και όπως πάντα, ζητούν ιδιωτικότητα", είχαν δηλώσει οι εκπρόσωποι τους. Η 32χρονη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες μετά την είδηση ​​του χωρισμού της, αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές ως τον λόγο του διαζυγίου τους, ζητώντας από κοινού επιμέλεια του γιου τους. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους είχαν πολλά κοινά, αλλά στην παρεία απομακρύνθηκαν.

Αυτό το είδες; Χώρισαν οι Ben Affleck και Ana de Armas!

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα ούτε επιρρίπτονται ευθύνες. Το ζευγάρι θέλει να προσπαθήσει να κάνει το διαζύγιο κόστους 180 εκατομμυρίων δολαρίων όσο πιο ανώδυνο γίνεται.