"Τα Φιλαράκια": Γιατί ο Jean Claude Van Damme έκανε κακή εντύπωση στις πρωταγωνίστριες της σειράς

08.02.2021
"Τα Φιλαράκια": Γιατί ο Jean Claude Van Damme έκανε κακή εντύπωση στις πρωταγωνίστριες της σειράς
Ο γνωστός ηθοποιός είχε κάνει guest εμφάνιση σε ένα επεισόδιο

Οι πιστοί θαυμαστές της σειράς "Τα Φιλαράκια" θα θυμούνται πως ο Jean Claude Van Damme είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο στις αρχές γυρισμάτων της. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το επεισόδιο «The One After the Superbowl: Part 2», που προβλήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1996, και ο ηθοποιός υποδύθηκε μια εκδοχή του εαυτού του, γνωρίζοντας τυχαία τις Rachel και Monica κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας. Σύμφωνα με το σενάριο, οι δυο πρωταγωνίστριες τον ερωτεύονται ενώ η Phoebe προσπαθεί μάταια να τους αλλάξει γνώμη. Τελικά, αποφασίζουν τελικά να τον παρατήσουν όταν υποτίθεται ότι τους προτείνει να κάνουν τρίο.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: H ανάρτηση της για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την προβολή του επεισοδίου, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως η συνεργασία με του Van Damme με τις ηθοποιούς δεν ήταν και η καλύτερη. Ο ίδιος ανέφερε πως ο ηθοποιός ήταν δύσκολος στη μεταχείριση, χαρακτηρίζοντας τον «απροετοίμαστο και αντιεπαγγελματικό». Ο σκηνοθέτης των δυο επεισοδίων με το Superbowl ανέφερε συγκεκριμένα ένα περιστατικό όπου ο Van Damme έκανε τις Aniston και Cox να νιώσουν πολύ άβολα.

Αυτό το είδες; Julia Roberts: Δεν φαντάζεσαι τον όρο που έβαλε για να εμφανιστεί ως guest στα "Φιλαράκια"

Σε extra σκηνές που δεν προβλήθηκαν στο επεισόδιο, ο ηθοποιός φιλούσε και τις δυο πρωταγωνίστριες, αλλά σύμφωνα με τον ηθοποιό, το γύρισμα δεν εξελίχθηκε ομαλά. «Κάναμε πρώτα γύρισμα με την Jennifer και μαζί του. Μετά η Aniston μου είπε 'Μου κάνεις μια χάρη να του ζητήσεις να μην χώνει τη γλώσσα του μες στο στόμα μου όταν με φιλάει;'. Του είπα πως η σκηνή είναι σύντομη και δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια κάναμε γύρισμα με την Cortney, η οποία μου είπε ακριβώς το ίδιο. Δεν το πίστευα! Χρειάστηκε να του το πω ξανά, αλλά με πιο αυστηρό τόνο», είπε.