Jennifer Aniston: Πρόκειται να γίνει μαμά και γιαγιά την ίδια περίοδο - Ιδού όλες οι λεπτομέρειες

13.04.2021
Jennifer Aniston: Πρόκειται να γίνει μαμά και γιαγιά την ίδια περίοδο - Ιδού όλες οι λεπτομέρειες
Φρεσκότατα τα νέα και ακόμη προσπαθούμε να τα αφομοιώσουμε! Στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικά "μέτωπα" που ανοίγουν στη ζωή της διάσημης ηθοποιού, περίπου ταυτόχρονα. Το ένα την αφορά άμεσα και το επέλεξε η ίδια και το δεύτερο την αφορά έμμεσα και προέκυψε... ερήμην της.

Ας αρχίσουμε από το δεύτερο σκέλος της είδησης που αφορά στο ότι η Jennifer Aniston πρόκειται σύντομα να γίνει γιαγιά! Ή μεγάλη θεία, αν προτιμάτε!

Η Jen έχει δύο ετεροθαλείς αδελφούς. Από την πλευρά της μητέρας της, Nancy Dow, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2016 σε ηλικία 76 ετών, τον John Melick III, 61ός ετών σήμερα και από την πλευρά του πατέρα της, τον Alex Aniston, 32 ετών σήμερα. Ο John έχει δυο παιδιά, τον John Melick IV και την Eilish, και ο Alex άλλα δύο, τον Ryat και την Kira. Όλα τους ανίψια της Jen. Η Eilish είναι 24 ετών και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sean Nebbia και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω social media.

Όταν με το καλό η Eilish γεννήσει, τι θα έχει αυτό το μωρό την Jennifer; "Great aunt", λένε οι αμερικανοί, "θεία" ή "μεγάλη θεία" λένε εδώ στην Ελλάδα, όμως σε μερικές περιοχές χρησιμοποιείται και ο όρος "γιαγιά" ή "γιαγιά-θεία" σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ένα το κρατούμενο!

Όσο για το δεύτερο, αυτό της μητρότητας, αυτό έρχεται από τον απόηχο των γυρισμάτων για το πολυαναμενόμενο reunion των Friends, που, για την ιστορία, μόλις γυρίστηκε.

Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

Το επεισόδιο που περιμένουν εδώ και 12 χρόνια οι απανταχού θαυμαστές της θρυλικής σειράς γυρίστηκε στο σετ που βλέπεις παρακάτω.

Όπως έγινε γνωστό, οι έξι πρωταγωνιστές, βρέθηκαν ξανά μαζί όχι όμως ως οι ρόλοι που τους έκαναν διάσημους στη σειρά, αλλά ως οι... εαυτοί τους. Κάθισαν ο ένας πλάι στον άλλο και μίλησαν για τους χαρακτήρες τους, για τις ζωές τους και για πολλά άλλά! Εδώ λοιπόν, έρχεται το δεύτερο και πιο εκκρηκτικό νέο που αφορά στην Aniston.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, στο πλαίσιο της συναισθηματικής φόρτισης που είχε για όλο το καστ αυτή η συνάντηση, η Jen βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μοιραστεί με τους αγαπημένους τους φίλους -και τον κόσμο όλο, δηλαδή- ότι πρόκειται να γίνει μητέρα.

Όπως μεταφέρει πηγή του Closer, η 52χρονη σταρ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας για την υιοθεσία ενός ορφανού από το μεξικανικό ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion. Φαίνεται ότι τα πάντα θα έχον ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

"Η Jen ένιωσε ότι το reunion ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την ανακοίνωση ενώπιων όλης της παρέας. Τα κορίτσια το ήξεραν ήδη, βέβαια -καθώς βρίσκονται συχνά μεταξύ τους- όμως ένιωσε ότι ήθελε να είναι όλοι μαζί όταν θα το έλεγε και στα αγόρια", εξηγεί η πηγή συμπληρώνοντας πως οι γονείς της παρέας έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες συμβουλές.

Αλήθεια ή ψέματα; Ουδείς γνωρίζει επίσημα αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πια για την προβολή του επεισοδίου και... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Με το καλό!