Ο Brad Pitt σε αναπηρικό καροτσάκι - Η εικόνα που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία [video]

15.04.2021
Ο Brad Pitt σε αναπηρικό καροτσάκι - Η εικόνα που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία [video]
Οι φωτογραφίες του 57χρονου σταρ έχουν αναστατώσει τους απανταχού θαυμαστές του, όμως, τελικά, υπάρχει μια λογική εξήγηση για αυτές.

Ο Brad Pitt βγαίνει από ιατρικό κέντρο στο Μπέβερλι Χιλς σε αναπηρικό καροτσάκι και όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την Page Six, όμως, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς αποκαλύπτει ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε μόλις ολοκληρώσει μία οδοντική θεραπεία και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνει από το ιατρικό κέντρο περπατώντας οφείλεται στο πρωτόκολλο του ιατρικού κέντρου που ορίζει απαραίτητη τη συγκεκρμένη έξοδο για προληπτικούς λόγους.

Ο Pitt δεν διακρίνεται καθαρά καθώς φορά και κουκούλα και μάσκα, όμως φαίνεται να οδηγείται στο αυτοκίνητο του, χωρίς ιδιαίτερη ζωντάνια, είναι αλήθεια, αλλά δεν αποκλείεται να είχε υποστεί μία αρκετά δυσάρεστη οδοντική θεραπεία και να ήταν ακόμη υπό την επήρεια κάποιας νάρκωσης.

Πάντως, χωρίς να έχει δοθεί άλλη λεπτομέρεια στη δημοσιότητα, μια ασφαλής υπόθεση θα ήταν ότι η Brad κάνει τις τελευταίες "διορθωτικές" στο ήδη λαμπερό του χαμόγελο ενόψει της τελετής για τα βραβεία Όσκαρ τη ερχόμενη Δευτέρα, στα οποία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί έχει αναλάβει χρέη παρουσιαστή μαζί με άλλους πρωτοκλασάτους συναδέλφους!

25 χρόνια μετά τη πρώτη του υποψηφιότητα για τη συγκλονιστική του ερμηνεία στους "Δώδεκα Πιθήκους" του 1995, ο Brad Pitt κατάφερε πέρσι (2020) να πείσει την Ακαδημία ότι... "το έχει". Η ερμηνεία του στην ταινία "Once Upon a Time in Hollywood" του χάρισε το πρώτο Όσκαρ στην καριέρα του και εκείνος όταν το παρέλαβε, το αφιέρωσε στα παιδιά του, χαρίζοντας ένα πολύ συγκινητικό λόγο.

Φέτος, επιστρέφει στη σκηνή των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας για να παρουσιάσει το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου και εμείς, μετράμε αντίστροφα!