Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του Star [updated]

15.04.2021
Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του Star [updated]
Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της;

Ολοένα εντονότερες είναι οι φήμες που θέλουν τη Βίκυ Καγιά να βρίσκεται εκτός του επόμενου κύκλου του GNTM. Η παρουσιάστρια και κριτής του reality μοντέλων όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του GNTM, που ξεκινά γυρίσματα σε λίγες εβδομάδες.

Έτσι απάντησε ο Snik στις φήμες χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πηγές, η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως θα είναι η παρουσιάστρια του Dancing With The Stars που θα αρχίσει να προβάλλεται από το STAR την ερχόμενη σεζόν, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως μέχρι τώρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το πρώην μοντέλο υπήρξε παρουσιάστρια και κριτής του show σε όλους τους κύκλους προβολής του, τόσο μέσω του STAR όσο και μέσω του ANT1 το 2009 μέχρι το 2011.

[Updated] Λίγο αργότερα στην ημέρα είχαμε και την επιβεβαίωση των φημών με επίσημη ανακοίνωση απο το Star όπου διαβάζουμε τα εξής:

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ‘Shopping Star’, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ‘Dancing With The Stars’, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.