Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ρομαντικό δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο στο Beverly Hills

28.06.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ρομαντικό δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο στο Beverly Hills
Ελληνικές γεύσεις απόλαυσε το διάσημο ζεύγος σε ένα ακόμα βραδινό ραντεβουδάκι. Το People αποκάλυψε ότι το πιο hot ζευγάρι της διεθνούς show biz, έφαγε την Παρασκευή στο ελληνικό Avra Beverly Hills Estiatorio. Και μάλιστα απόλαυσαν τη βραδιά σε ένα ιδιωτικό χώρο. Και μάντεψε: έμειναν εκεί για δύο ώρες και εννοείται όλα ήταν πολύ ρομαντικά.

«Απόλαυσαν μεσογειακό φαγητό σε μια από τις ιδιωτικές τραπεζαρίες. Η Jen φαινόταν υπέροχη», λέει η πηγή. «Και οι δύο είχαν καλή διάθεση. Ο Ben φαίνεται πάντα πολύ χαρούμενος όταν είναι με την Jen», συνέχισε ενώ οι φωτογραφίες των παπαράτσι από εκείνη τη βραδιά "μιλούν" από μόνες τους.

Σύμφωνα με το Page Six, η J.Lo δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει από τον Ben και «τον έβλεπε πάντα ως αυτόν που έφυγε. Η Jen στεναχωρήθηκε πολύ αφού χώρισαν, παρόλο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή ότι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να διακόψει τον αρραβώνα τους».

Η πηγή συνέχισε: «Όσο θερμή και αν ήταν η σχέση τους, είχε τραβήξει πολύ διαφορετικά μονοπάτια στο τέλος της. Η Jennifer ήταν έτοιμη να συνεχίσει και να αποκτήσει παιδιά, αλλά ο Βen δεν ήθελε ακόμη να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του. Στο τέλος, κουράστηκε να τον περιμένει - παρόλο που ράγισε η καρδιά της τελειώνοντας την κατάσταση».

Όμως, τους δόθηκε ακόμη μια ευκαιρία. Mια πηγή από το Ε! News πρόσφατα είπε, ότι η Jennifer και ο Ben «είναι αχώριστοι και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Αυτή δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη και ξέρει ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί». Βρε λες;

Νικολέτα Μακρή