Jennifer Aniston: Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για τον Paul Rudd που ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη

16.11.2021
Jennifer Aniston: Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για τον Paul Rudd που ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη
Οι δύο ηθοποιοί είναι κολλητοί φίλοι.

Υπάρχουν λίγες δυνατές φιλίες διασήμων του Χόλιγουντ όπως αυτή της Jennifer Aniston και του Paul Rudd. Το ζευγάρι, δούλεψε για πρώτη φορά μαζί στο Friends στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έμειναν φιλαράκια όλα αυτά τα χρόνια, πρωταγωνιστώντας ακόμη και στην κωμωδία Wanderlust το 2012. Λοιπόν όπως φαίνεται, αυτή η φιλία καλά κρατεί, αφού πρόσφατα η Jenn αφιέρωσε στον πρώην συμπρωταγωνιστή της μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Ο Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άντρας για φέτος και ο πρώτος που τρολάρει τον εαυτό του

Σε περίπτωση που δεν το έχεις διαβάσει, ο Paul Rudd μόλις πήρε τον τίτλο του «πιο σέξι άντρα εν ζωή» από το περιοδικό People. Δείχνοντας την υποστήριξή της στον πρόσφατα εστεμμένο φίλο της, η Jennifer Aniston μπήκε γρήγορα στο Instagram για να μοιραστεί με τους followers της ένα γλυκό αφιέρωμα στον Rudd.

Jennifer Aniston: Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι άνδρες της ζωής της

Κοινοποιώντας ξανά την ανακοίνωση στα stories της, η Aniston έγραψε: «Αυτό με κάνει τόσο χαρούμενη, το ξέραμε πάντα, αλλά ο Paul Rudd είναι επίσημα ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο εν ζωή!».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια φωτογραφία του ζευγαριού από το The Object of My Affection, μαζί με τη λεζάντα, «Δεν γερνάς, κάτι που είναι περίεργο. Αλλά ακόμα σε αγαπάμε».

Εκτός από τους ρόλους του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ο Rudd είναι λίγο πολύ διάσημος για το ότι δεν γερνάει, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενες και θα θέλαμε να μάθουμε το μυστικό του.