Ο σύντροφος της Rihanna, A$AP Rocky, συνελήφθη για πυροβολισμούς

22.04.2022
Ο σύντροφος της Rihanna, A$AP Rocky, συνελήφθη για πυροβολισμούς
Ο ράπερ τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Ο ράπερ A$AP Rocky συνελήφθη για πυροβολισμούς που συνέβησαν τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Ο σταρ και σύντροφος της Rihanna τέθηκε υπό κράτηση στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες καθώς επέστρεφε από διακοπές με τη σύντροφό του, Rihanna.

Rihanna: Χώρισε λίγο πριν τη γέννα της λόγω απιστίας;

Η αστυνομία είχε ερευνήσει τον σταρ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, για πιθανή εμπλοκή του σε έναν μη θανατηφόρο πυροβολισμό στο Χόλιγουντ πέρυσι. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων λίγο μετά τη σύλληψή του. Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες είπε ότι η σύλληψη έγινε σε σχέση με «καυγά μεταξύ δύο γνωστών» που οδήγησε σε πυροβολισμούς. Το θύμα είπε αργότερα στην αστυνομία ότι ο Mayers, ο οποίος περπατούσε με άλλους δύο, τον πλησίασε με ένα πιστόλι στον δρόμο. Ισχυρίστηκαν ότι ο Mayers πυροβόλησε εναντίον του τρεις έως τέσσερις φορές και ότι πίστευε ότι μία από τις σφαίρες έπληξε το αριστερό του χέρι.

Νέο Kardashian σκάνδαλο photoshop: Η Kim πείραξε σε φωτογραφία τη μύτη και το σαγόνι του Pete Davidson

Ο ράπερ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στις 17 Αυγούστου. Ο σταρ είχε καταδικαστεί προηγουμένως σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τον ρόλο του σε έναν καυγά στη Στοκχόλμη τον Αύγουστο του 2019. Ο ράπερ και δύο μέλη της συνοδείας του καταδικάστηκαν για κλωτσιές και ξυλοδαρμό 19χρονου μετά από καυγά. Είπαν ότι έδρασαν σε αυτοάμυνα, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το επιχείρημά τους.

Ο Mayers είναι ένας από τους μεγαλύτερους ράπερ με οκτώ πλατινένια single και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Alicia Keys, Lana Del Rey, Skepta, Selena Gomez και Kendrick Lamar. Η σχέση του με τη δισεκατομμυριούχο μουσικό και μεγιστάνα της μόδας Rihanna επιβεβαιώθηκε πέρυσι. Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ τον περασμένο Μάιο, ο Mayers αποκάλεσε τη Rihanna «την αγάπη της ζωής του». Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει ένα μωρό τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο, η Rihanna είπε στο περιοδικό Elle ότι ήταν στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.