Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η αποκάλυψη για το πώς διάλεξαν το όνομα της κόρης τους και η τηλεοπτικές μπηχτές

19.09.2024
Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η αποκάλυψη για το πώς διάλεξαν το όνομα της κόρης τους και η τηλεοπτικές μπηχτές
Το ζευγάρι και η κουμπάρα έκαναν δηλώσεις στις κάμερες στη βάπτιση της μικρής Αριάδνης

Το κοριτσάκι τους βάπτισαν χθες σε ένα υπέροχο μέρος, τον Πύργο Μελισσουργού, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη με νονές τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Νικόλ Παπαριστοδήμου. Μια μέρα τεράστιας χαράς για όλη την οικογένεια με τη μικρή που πήρε το όνομα Αριάδνη να κλέβει φυσικά την παράσταση και τις καρδιές όλων.

Πριν το μυστήριο το ζευγάρι και η κουμπάρα τους μίλησαν ξεχωριστά στις τηλεοπτικές κάμερες,-εμείς ξεχωρίσαμε το βίντεο του Happy Day από την όμορφη βραδιά- και με το γνωστό χιούμορ που τους διακρίνει άφησαν και κάποιες μικρές μπηχτές για τη διακοπή της συνεργασίας τους με τον Ant1.

Αρχικά το ζευγάρι αποκάλυψε πως επέλεξε το όνομα Αριάδνη για την κορούλα του, λέγοντας οτι τη φώναζαν με διάφορα ονόματα και σε αυτό η μικρή γύρισε. Τους άρεσε κιόλας και κατοχυρώθηκε. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς πέταξε την πρώτη -εντάξει light- μπηχτή λέγοντας οτι είναι πολύ συγκινημένοι κι ευτυχισμένοι που έγιναν επιτέλους οικογένεια αφού δεν μπορούν να είναι συνεργάτες πια.... Με την Μπέττυ Μαγγίρα να συμπληρώνει πως έκλεισε ο επαγγελματικός κύκλος και άνοιξε ο οικογενειακός.

Λίγα λεπτά αργότερα όταν ρωτήθηκαν τι θα κάνουν το Σάββατο το πρωί, η Μπέττυ -πήρε το όπλο της- και απάντησε: "Θα δούμε την εκπομπή που χάσαμε" με όλους να ξεσπούν σε γέλια.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 17:11