Κατερίνα Στικούδη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, τα 8 κιλά μείον σε έναν μήνα και οι αγώνες!

25.10.2024
Κατερίνα Στικούδη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, τα 8 κιλά μείον σε έναν μήνα και οι αγώνες!
Σε αγώνες Crossfit θα συμμετάσχει αυτή την Κυριακή η τραγουδίστρια

Με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, τον τρίχρονο Βύρωνα και τον μόλις 9 μηνών Νικόλα, η Κατερίνα Στικούδη έχει μια γεμάτη καθημερινότητα. Και παράλληλα δισκογραφία, νέα τραγούδια, η διασκευή του “My Secret Combination” και το ολοκαίνουργιο «Μπόμπα» αλλά και μια μάχη να καταφέρει να πετάξει από πάνω της τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Και τα κατάφερε. Έλιωσε στη γυμναστική βέβαια, με δύο ώρες crossfit την ημέρα, έχασε 8 κιλά και έβαλε στόχο να κατεβεί στους αγώνες Ignite Crossfit που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Ήρθα 72 κιλά και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα το νούμερο. Τώρα θα κατέβω σε αγώνες. Δεν το κάνω για τα κιλά, θέλω να ξεπεράσω το ταβάνι που νιώθω, όχι για την εικόνα, για την ψυχή μου» δήλωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μέσα από το γυμναστήριο.

-Έχει τύχει ποτέ να σε μπερδέψουν στον δρόμο με άλλη τραγουδίστρια;

«Ναι έχει τύχει. Άκυρη τελείως. Επειδή είχα μακριά μαλλιά και χόρευα πολύ. Εγώ απλά είπα ότι δεν έχει πράσινα μάτια οπότε μάλλον δεν μοιάζουμε»

-Το καλοκαίρι έκανες και μια διασκευή του My Secret Combination με τν Καλομοίρα…

«Είναι ένα κορίτσι που όλοι αγαπάμε, είναι η θετική ενέργεια η Καλομοίρα. Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και το clip είναι από το Europride της Θεσσαλονίκης. Έχω φλερτάρει πολύ με Eurovision είναι αλήθεια. Αν μου γινόταν πρόταση και μπούμε στη διαδικασία να βρούμε ένα ωραίο τραγούδι φυσικά θα πήγαινα»

-Πώς τα πας με την ανθρωποφαγία στα Social media;

«Έχω αποδεχτεί ότι πολλές φορές είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να γράψει ένα σχόλιο σε ένα ποστ από το να έρθει να στο πει κατ’ ιδίαν. Μπορεί μόλις σε δει να θέλει να βγάλει και φωτογραφία μαζί σου και να είναι ο ίδιος που μια μέρα πριν κάτω από το καινούργιο σου τραγούδι σχολίασε άσχημα»

-Έχεις μιλήσει πολλές φορές για ερωτήσεις που δεν είναι σωστό να γίνονται και δεν πρέπει να γίνονται…

«Χαίρομαι μετά από εκείνη τη συνέντευξη στο Just που μόλις είχα γεννήσει πλέον έχει καιρό να ακούσω ερώτηση δημοσιογράφου πού αφήνεις τα παιδιά σου;»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 18:49