Ο Διονύσης Σχοινάς αγόρασε κάτι -ακριβό- ειδικά για τις εμφανίσεις του με την Καίτη Γαρμπή. Πώς αντέδρασε εκείνη;

Ο Διονύσης Σχοινάς αγόρασε κάτι -ακριβό- ειδικά για τις εμφανίσεις του με την Καίτη Γαρμπή. Πώς αντέδρασε εκείνη;
Μετά από χρόνια θα ξανασυνεργαστούν σε μαγαζί

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή πρωτογνωρίστηκαν μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο. Εκείνη ως πρώτο όνομα ήδη και εκείνος στα πρώτα του βήματα στις πιο μεγάλες πίστες. Και κάπου εκεί ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας που κρατάει ακόμα με την ίδια ένταση και πολλή αγάπη ανάμεσά τους.

Στην πορεία των χρόνων ξανασυνεργάστηκαν αλλά τις περισσότερες φορές προτιμούσαν να μην εμφανίζονται στα ίδια σχήματα και κοινές εμφανίσεις έκαναν συνήθως στις περιοδείες τους στο εξωτερικό. Αυτή τη σεζόν όμως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα βρεθούν ξανά μαζί στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί μετά από πολλά χρόνια. Και είναι φυσικό για αυτή τη σπέσιαλ στιγμή να θέλουν και οι δύο να είναι στα καλύτερά τους. Και για αυτό τον λόγο κάποιες αγορές προέκυψαν.

Ρούχα; Η Καίτη σίγουρα ανανεώνει καρνταρόμπα για τις εμφανίσεις της, ο Διονύσης πάλι έχει άλλες προτεραιότητες -κι ένα T-Shirt με ένα σακάκι καλό είναι- πήρε κάτι άλλο, πιθανότατα πολύ ακριβότερο από οποιοδήποτε ρούχο αλλά πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς;

Το δικό του πάθος εκτός από τη γυναίκα του και τον γιο τους, είναι η μουσική και οι κιθάρες. Και ναι, πήρε καινούργια κιθάρα. Δείτε πώς αντέδρασε η Καίτη όταν το ανακάλυψε (ευτυχώς το μαχαίρι το είχε εκείνος....)

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 11:02