Οι ευχές του ΑΝΤ1 στην Ελεονώρα!

30.09.2008
Μπορεί το πιο πρωτότυπο δώρο γενεθλίων της Ελεονώρας Μελέτη να της το επεφύλαξε ο καλός της φίλος Γιώργος Μελισσανίδης, ωστόσο το πιο συγκινητικό της το έστειλε ο πρώην εργοδότης της, ο ΑΝΤ1

Μπορεί το πιο πρωτότυπο δώρο γενεθλίων της Ελεονώρας Μελέτη να της το επεφύλαξε ο καλός της φίλος Γιώργος Μελισσανίδης, ωστόσο το πιο συγκινητικό της το έστειλε ο πρώην εργοδότης της, ο ΑΝΤ1.

Με μεγάλη χαρά η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» του Star, που κάνει την έκπληξη ανατρέποντας τα δεδομένα στην πολύ πρωινή ζώνη, δέχτηκε ένα μικρό κουτί στο γραφείο της την περασμένη Τρίτη, ημέρα των γενεθλίων της. Το ίδιο πρωί είχε δει το πλατό της εκπομπής να γεμίζει με εκατοντάδες καλάθια με λουλούδια και ανθισμένες συνθέσεις, που της είχε στείλει ο επιχειρηματίας Γιώργος Μελισσανίδης. Ωστόσο, το μικρό δέμα με το κομψό ροδακινί μπιλιετάκι που κρατούσε στα χέρια της της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Περισσότερη και από αυτή την ικανοποίηση που της έχει χαρίσει η υψηλή τηλεθέαση που έχει από την πρώτη μέρα. «Ελεονωράκι μας, μέσα από την καρδιά μου γρήγορα να είσαι πολύ, πολύ, πολύ καλά και να έρθουν όλα τέλεια πια! Με πολλή, πολλή αγάπη, Κατερίνα.»

Με αυτά τα ζεστά λόγια η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, μετέφερε τις ευχές του καναλιού στην παρουσιάστρια, που διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία και τα στελέχη του. Όσο για το δώρο που περιείχε το κουτί; Ένα υπέροχο μενταγιόν με τον αριθμό 1, που παρέπεμπε ξεκάθαρα στην ευχή για πρωτιά.