Αντζελίνα: Ναι, έκλεψα τον Πιτ απ' την Τζένιφερ!

20.10.2008
Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι υποστήριζε σθεναρά ότι άρχισαν να βγαίνουν μετά τον χωρισμό του Πιτ απ' την Άνιστον. Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αντζελίνα, είπε ότι εκείνη και ο Πιτ ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα της ταινίας "Ο κος και η κα Σμιθ"

Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι υποστήριζε σθεναρά ότι άρχισαν να βγαίνουν μετά τον χωρισμό του Πιτ απ' την Άνιστον.

Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Times της Νέας Υόρκης, η Αντζελίνα, επηρεασμένη ίσως απ' το τζετ-λαγκ, είπε ότι εκείνη και ο Πιτ ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα της ταινίας "Ο κος και η κα Σμιθ", το 2004 ? πολύ πριν ο Πιτ χωρίσει και πάρει διαζύγιο απ' την Άνιστον.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με την ανυπομονησία της Αντζελίνα μέχρι να έρθει η στιγμή που τα έξι παιδιά τους -τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά- θα μπορέσουν να δουν την ταινία στην οποία ερωτεύτηκαν οι γονείς του.

Συγκεκριμένα είπε: "Θα είναι καταπληκτικό το να δουν τον 'κο και την κα Σμιθ', γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να δουν μια ταινία όπου οι γονείς τους ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον".

"Αυτό που θα έχει πλάκα είναι ότι θα σκεφτούν πως ο μπαμπάς κι η μαμά είναι ωραίοι τύποι. Γιατί αυτή τη στιγμή, η μαμά κι ο μπαμπάς δεν είναι καθόλου ωραίοι".

Η Τζολί, που αποκάλυψε επίσης ότι σχεδιάζουν και τέταρτη υιοθεσία με τον Πιτ, είπε επίσης ότι παρά την εικόνα που βγάζουν, η "τρελή" τους οικογένεια, είναι το σημαντικότερο πράγμα της ζωής της.

Και πρόσθεσε: "Εννοώ, ξέρω ότι φαινόμαστε τρελοί με το να συγκεντρώνουμε παιδιά το ένα μετά το άλλο, αλλά το προγραμματίζουμε. Πρώτα βεβαιωνόμαστε ότι το καθένα έχει ενσωματωθεί πλήρως στην οικογένεια πριν προσθέσουμε κι άλλο".

"Υπάρχουν στιγμές όπου κοιταζόμαστε γύρω απ' το μεσημεριανό τραπέζι και μοιάζει τρελό, αλλά η οικογένειά μας είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχουμε κάνει στη ζωή μας".