Τα μοναχικά Χριστούγεννα του Ψινάκη!

12.01.2009
Μοναχικά ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για τον Ηλία Ψινάκη. Με την καλή έννοια, όμως, όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος, αφού ο δαιμόνιος μάνατζερ ήθελε να προετοιμάσει την επιστροφή του στη μικρή οθόνη απερίσπαστος και με απόλυτη μυστικότητα.

Μοναχικά ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για τον Ηλία Ψινάκη. Με την καλή έννοια, όμως, όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος, αφού ο δαιμόνιος μάνατζερ ήθελε να προετοιμάσει την επιστροφή του στη μικρή οθόνη απερίσπαστος και με απόλυτη μυστικότητα. Από την άλλη, φαίνεται ότι ο πάγος στη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά «έσπασε» και οι σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών αποκαταστάθηκαν πλήρως. Αιτία γι αυτό; Η μικρή δεσποινίδα Ρουβά. Απορία γεννήθηκε σε όλους όταν μάθαμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ακολούθησε τη χαρούμενη συντροφιά της Μαριάννας Λάτση, της Εριέττας Κούρκουλου, του Κώστα Μαρτάκη και του Ανδρέα Ρόμελ στην Ελβετία. Όλοι σκέφτηκαν μήπως συνέβη κάτι που επέφερε ρήξη ανάμεσα σε εκείνον και στη δυναμική κυρία των επιχειρήσεων Μαριάννα Λάτση. Τελικά όμως κι επειδή τα φαινόμενα απατούν, τίποτε απ όλα αυτά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ο γνωστός μάνατζερ πήρε την απόφαση να περάσει τις φετινές γιορτές στην Αθήνα, αφού θέλει να σκεφτεί και να συζητήσει για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. Μια εκπομπή άλλωστε που είχε προτείνει στον Alpha δεν θα γίνει τελικά, έτσι είχε συζητήσεις με κανάλια και παράγοντες, προκειμένου να δει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Ο ίδιος άλλωστε χαρακτηρίζεται απο όσους έχουν συνεργαστεί μαζί του ως ο απόλυτος επαγγελματίας. Γεγονός που αποδεικνύεται και από την απόφασή του να παραμείνει στην Αθήνα και να επεξεργαστεί τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Με άκρα μυστικότητα ο Ηλίας ετοιμάζει τα πλάνα του για τη μικρή οθόνη και κάνει τις συζητήσεις του με τα κανάλια μέχρι να βρει την ιδανική τηλεοπτική στέγη για εκείνον.

Ένα διαμαντάκι για την κόρη του Σάκη
Μπορεί οι κακές γλώσσες να τους θέλουν να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, τα γεγονότα όμως τις διαψεύδουν. Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Ψινάκης έχουν έρθει πλέον πιο κοντά και έχουν αφήσει κατά μέρος τις διαφορές που τους είχαν απομακρύνει στο παρελθόν. Πώς θα ήταν δυνατόν λοιπόν ο δαιμόνιος μάνατζερ να μην... προικίσει τη θυγατέρα του Σάκη και της Κάτιας; Και μάλιστα γενναιόδωρα; Ένας ολόχρυσος σταυρός με ένα μεγάλο διαμάντι στο κέντρο του στολίζει, λοιπόν το λαιμουδάκι της μικρής εδώ και λίγες μέρες! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και μια συζήτηση «έσπασαν» τον πάγο ανάμεσα στον Σάκη και στον πρώην μάνατζέρ του. Ο δεύτερος όχι μόνο του ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, αλλά εξέφρασε και την επιθυμία να δει το μωράκι για να διαπιστώσει σε ποιον μοιάζει.

Ο Σάκης από την πλευρά του αντιμετώπισε πολύ θετικά όσα του είπε ο Ηλίας και έτσι η μικρή του κόρη έγινε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά. Λίγες μέρες αργότερα ένας κούριερ παρέδωσε στον Σάκη και στην Κάτια ένα πολύτιμο δώρο από τον Ηλία Ψινάκη: έναν αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ χρυσό σταυρό για τη μικρή δεσποινίδα Ρουβά.