Εβα Μέντες η πιο σέξι γυναίκα του 2009

22.01.2009
Η Εβα Μέντες ανακηρύχθηκε "η πιο σέξυ γυναίκα του 2009" σύμφωνα με το AskMen.com που δημοσίευσε την λίστα των 99 "πιο σέξι μωρών" έτσι όπως την ψήφισαν πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες του σάιτ.

Η Εβα Μέντες ανακηρύχθηκε "η πιο σέξυ γυναίκα του 2009" σύμφωνα με το AskMen.com που δημοσίευσε την λίστα των 99 "πιο σέξι μωρών" έτσι όπως την ψήφισαν πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες του σάιτ. Η Μέγκαν Φοξ η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Τρανσφόρμερς" ήρθε δεύτερη.

Η 22χρονη ηθοποιός Εβα Μέντες αν και βρέθηκε στην κορυφή των "πιο σέξι γυναικών, δεν παύει να νιώθει " ανασφάλεια για την εμφάνιση της". Αυτό τουλάχιστον δήλωσε τη βραδιά της απονομής "Χρυσές σφαίρες".

Η Μαρίσα Μίλερ που φωτογραφήθηκε με μαγιό για γνωστό αθλητικό ημερολόγιο βρέθηκε στην 3η θέση, ενώ ακολούθησε η σέξι φιλάνθρωπη Κέλλυ Χάζελ. Την πεντάδα συμπλήρωσε η ηθοποιός Αν Χεθαγουέι.

Οι Ισλα Φίσερ, Κριστίνα Αγκιλέρα και Κάτυ Πέρυ ξεπέρασαν την Αντελίνα Τζολί που τερμάτισε στην 42 θέση (πήγε όμως καλύτερα από την Τζένιφερ Ανιστον που δεν κατάφερε να μπεί στην λίστα).