Άλλη για τον «Καφέ»;

05.03.2009
Πώς θα ξαναφουσκώσει ο «Πρωινός καφές»; Για φέτος λύση δεν φαίνεται να δίνεται, αλλά για την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να πείσουν τη Σμαράγδα Καρύδη και, αν δεν τα καταφέρουν, το δίδυμο

Πώς θα ξαναφουσκώσει ο «Πρωινός καφές»; Για φέτος λύση δεν φαίνεται να δίνεται, αλλά για την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να πείσουν τη Σμαράγδα Καρύδη και, αν δεν τα καταφέρουν, το δίδυμο Βίκυ Καγιά - Σωτήρης Καλυβάτσης ακούγεται ότι παίζει πολύ έντονα στα τελευταία meetings. Μετά την Ευγενία Μανωλίδου, που έπαιζε δυνατά για να αναλάβει την επόμενη σεζόν τα ηνία, αλλά, δεν φαίνεται να πείθεται μέχρι στιγμής, και τη Ναταλία Γερμανού, που οι Γερμανοί και ο Alpha δεν την αφήνουν να φύγει, αυτά είναι τα δύο νέα ονόματα που... παίζουν.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα στους καλλιτεχνικούς κύκλους το σενάριο διαδοχής με τη Σμαράγδα Καρύδη, που έχει φοβερή αμεσότητα, να επανέρχεται στο τραπέζι των συζητήσεων. Η ηθοποιός έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, ενώ έχει και τρομερό φαν κλαμπ. Επίσης, στους ρόλους της, ακόμα και τώρα με την κατακόκκινη κόμη της στο «Από μακριά» αλλά και το καλοκαίρι ως «Ελένη», δείχνει ότι μπορεί να παίξει σε πολλά επίπεδα και δεν φοβάται να τσαλακωθεί. Έτσι, τη θέλουν πολύ για το πρωινό. Όμως κι αυτή τη φορά γιατί υπήρξε κρούση και στο παρελθόν, αλλά ήταν πνιγμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις η Σμαράγδα, όσα κι αν της τάξουν, δεν φαίνεται να ενδίδει στο να ψήνει «Καφέ» πρωινιάτικα. Από τη μία, δεν συμπαθεί το πρωινό ξύπνημα, από την άλλη, μπορεί να μην ενέδωσε στο «Νησί» που ετοιμάζει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, αλλά έχει άλλα σχέδια. Το πρώτο αφορά μια ταινία που την κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό μάλλον εδώ «παίζει» ο Γιώργος Καπουτζίδης, παράλληλα υπάρχει το θεατρικό «Από μακριά», που θα συνεχιστεί, ενώ «ψήνεται» και για την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν οι Ρίγγα - Μορφονιός για το Μega. Οπότε, είναι αδύνατον να ψήνει και «Καφέ» πρωί πρωί.

Έτσι, μια φοβερή σύμπραξη έπεσε ως ιδέα: Βίκυ Καγιά και Σωτήρης Καλυβάτσης, αφήνοντας άναυδα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αλλά στη σόουμπιζ όλα μπορούν να συμβούν. Αν και το τηλεπαιχνίδι-σόου στον Alpha με τη Βίκυ Καγιά δεν περπάτησε, όπως και το «Βellas ΤV» στο Mega με τον Σωτήρη Καλυβάτση δεν είχε τις θεαματικότητες που περίμενε το κανάλι, κάποιοι θεωρούν ότι το δίδυμο αυτό θα κάνει τη διαφορά. Προς το παρόν, πάντως, ο «Καφές» έχει μείνει με χλιαρό χαρμάνι, αναζητώντας εκείνον, εκείνη ή εκείνους που θα τον κάνουν να... ξαναφουσκώσει. Άλλωστε, μέχρι τον Ιούνιο, οπότε θα παρθεί η τελική απόφαση, έχουμε ακόμα χρόνο και πολλά πρόσωπα θα «παίξουν»!