Η Ρωσίδα που διεκδικεί τον Μελ Γκίμπσον

15.04.2009
Η ρωσίδα καλλονή που τίναξε στον αέρα τον 28χρονο γάμο του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) αποκαλύπτει ότι η σχέση τους είναι σοβαρή.

Η ρωσίδα καλλονή που τίναξε στον αέρα τον 28χρονο γάμο του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) αποκαλύπτει ότι η σχέση τους είναι σοβαρή.

Η σέξι τραγουδίστρια της ποπ, Οκσάνα Ποτσέρα (Oksana Pochera) άνοιξε την καρδιά της στην εφημερίδα "Sun", ομολογώντας ότι είναι ερωτευμένη με τον 53χρονο ηθοποιό και ελπίζει η αγάπη τους "να είναι δυνατή και να αντέξει στο χρόνο".

Η 24χρονη πέτρα του σκανδάλου, συνελήφθη από τους παπαράτσι στην αγκαλιά του Μελ Γκίμπσον στις αρχές του χρόνου.

Οι φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην παραλία της Κόστα Ρίκα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι... Η υπομονή της 52χρονης συζύγου του Γκίμπσον, Ρόμπιν (Robyn) εξαντλήθηκε και αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο.

Ωστόσο, η Οκσάνα που είναι ευρύτερα γνωστή στην πατρίδα της, αφού σε ηλικία μόλις 13 χρονών, βρέθηκε στην κορυφή των ρωσικών μουσικών τσάρτ, δήλωσε ευθαρσώς: "Είμαι ερωτευμένη. Η σχέση μας είναι δυνατή και ελπίζω να κρατήσει. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά ο Μελ είναι μεγάλος και ξέρει τι θέλει, το ίδιο και εγώ!

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια, που είναι και μοντέλο, επισκεπτόταν συχνά τον ηθοποιό στα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας στην Βοστώνη, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Φαίνεται όμως ότι προς το παρόν, δεν θέλει να δώσει περισσότερο πληροφορίες για το ειδύλλιο τους: "Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο... τώρα".

Όταν διέρρευσε στον τύπο ότι ο γάμος του Μελ Γκίμπον διαλύθηκε εξαιτίας "μιας Ρωσίδας μουσικού που λεγόταν Οκσάνα", πολλοί την μπέρδεψαν με την πιανίστρια Οκσάνα Κολεσνίκοβα (Oksana Kolesnikova).

"Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το λάθος. Είμαι αναστατωμένη. Ισως φταίει που το Οκσάνα είναι συνηθισμένο όνομα στην Ρωσία. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω", είπε η πρωταγνίστρια του σκανδάλου.

Καθώς φαίνεται όμως, η ρωσίδα τραγουδίστρια δεν είναι η μόνη που διεκδικεί την καρδιά του "παιχνιδιάρη Μέλ". Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 53χρονος ηθοποιός συνδέεται και με άλλες γυναίκες, ενώ τονίζουν ότι η κοπέλα που εντοπίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας του, δεν μοιάζει με την Οκσάνα.

Όπως κι αν έχει, οι απανωτές απιστίες θα κοστίσουν στο Μελ, πατέρα επτά παιδιών τουλάχιστον τα μισά από τα 640 εκατομμύρια δολάρια στα οποία ανέρχεται η περιουσία του.