Γυρίζει σελίδα η Παπαρίζου

27.04.2009
Σε pin up girl μεταμορφώθηκε η Έλενα Παπαρίζου για τις ανάγκες των εμφανίσεών της σε γνωστό παραλιακό κέντρο, αγοράζοντας όλα τα ρούχα της από το Παρίσι, όπου βρέθηκε πριν από το Πάσχα.

Σε pin up girl μεταμορφώθηκε η Έλενα Παπαρίζου για τις ανάγκες των εμφανίσεών της σε γνωστό παραλιακό κέντρο, αγοράζοντας όλα τα ρούχα της από το Παρίσι, όπου βρέθηκε πριν από το Πάσχα. Γυρίζει σελίδα στη ζωή της και από ποπ περσόνα γίνεται μια γυναίκα σέξι και θελκτική. Η Έλενα Παπαρίζου αλλάζει look, κάτι που φαίνεται και από την εικόνα της στην αφίσα για τις εμφανίσεις της, που θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου με τους Stavento. Μαζί με τον προσωπικό της στυλίστα και στενό της φίλο Αλ Γκίγκα έκαναν ταξίδια-αστραπή στο Παρίσι, στη Γερμανία και την Ιταλία και επέλεξαν τα ρούχα της, όλα κομμάτια υψηλής ραπτικής.

Τα περισσότερα δημιουργήθηκαν έπειτα από ειδική παραγγελία της τραγουδίστριας στον οίκο μόδας Jean Claude Jitrois. Η Έλενα επέλεξε συλλεκτικές, sold out δημιουργίες του οίκου Balmain, ένα φόρεμα ειδική παραγγελία από τον οίκο Maison Martin Margiela, ενώ συλλεκτικά είναι και τα παπούτσια που θα φορέσει στην πίστα.

Εικόνες από γαλλικό καμπαρέ θα μας θυμίζει η όλη της εμφάνιση, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Αλ Γκίγκα, ο οποίος επιμελήθηκε το ντύσιμο της δημοφιλούς τραγουδίστριας και στην πρόσφατη διαφήμιση γνωστού σαμπουάν. Ο Τόνι Μαυρίδης, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, δεν τη συνοδεύει στα ταξίδια που κάνει για να επιλέξει τα ρούχα της, αφού προτιμά να τα κάνει μαζί με το στυλίστα της. Ωστόσο, το ζευγάρι γιόρτασε μαζί την Ανάσταση και το Πάσχα στο σπίτι της Έλενας στη Γλυφάδα μαζί με φίλους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ