Ζήνα: βοήθησε πολύτεκνη χήρα

30.04.2009
Την ευαισθησία της απέδειξε πριν από λίγες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, στήριξε μια γυναίκα που ζήτησε τη βοήθειά της, καθώς η ζωή της έχει γίνει πολύ δύσκολη από τη στιγμή που έχασε τον άντρα της.

Από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Την ευαισθησία της απέδειξε πριν από λίγες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, στήριξε μια γυναίκα που ζήτησε τη βοήθειά της, καθώς η ζωή της έχει γίνει πολύ δύσκολη από τη στιγμή που έχασε τον άντρα της. Η συγκεκριμένη γυναίκα, θαυμάστρια της Πέγκυς, δεν δίστασε να την πλησιάσει και να της εξηγήσει πως έχει πέντε παιδιά και έχει πεθάνει ο άντρας της, ζητώντας της να τη βοηθήσει. Η Πέγκυ την ώρα που η γυναίκα της μιλούσε έδωσε μεγάλη προσοχή σε ό,τι της έλεγε και τελικά, όπως μάθαμε, της έδωσε περισσότερα από αυτά που ζητούσε.

Με αυτόν τον τρόπο η γνωστή τραγουδίστρια απέδειξε πως, παρά την επιτυχία της, δεν έχει πάψει να είναι άνθρωπος, να σκέφτεται και τους γύρω της και να κάνει τα πάντα όποτε της δίνεται η ευκαιρία για να τους βοηθήσει.

Επ’ ουδενί, βέβαια, δεν ήθελε η Πέγκυ να μαθευτεί η προσφορά της αυτή και δεν θέλησε να μιλήσει σε κανέναν για το περιστατικό, αφού τέτοιου είδους πράγματα τα θεωρεί άκρως προσωπικά και όχι τρόπο προβολής ενός καλλιτέχνη.

Από την άλλη, όμως, μια τέτοια πράξη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού η ανθρωπιά είναι ό,τι λείπει περισσότερο στις μέρες μας.