Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ περιμένει δίδυμα!

29.04.2009
Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, η πρωταγωνίστρια του Sex n' the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο σύγυζός της, Μάθιου Μπρόντερικ (Mathew Broderick) περιμένουν δίδυμα από παρένθετη μητέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, η πρωταγωνίστρια του Sex n' the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο σύγυζος της, Μάθιου Μπρόντερικ (Mathew Broderick) περιμένουν δίδυμα από παρένθετη μητέρα.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη έναν 6χρονο γιό, "ανυπομονεί να αγκαλιάσει τις δίδυμες κορούλες του" σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τους. Η 44χρονη τηελοπτική "Κάρι" και ο επίσης ηθοποιός άντρας της αναμένουν τη γέννηση των διδύμων στις αρχές του καλοκαιριού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την παρένθετη μητέρα και τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι σ' αυτή τη μέθοδο τεκνοποίησης, δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Στο τέλος της περυσινής χρονιάς, οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει εξαιτίας απιστίας του 47χρονου Μπρόντερικ με μια νέα γυναίκα. Φαίνεται όμως ότι η Πάρκερ τον συγχώρησε κι οι δυο τους διάλεξαν να σηματοδοτήσουν την 12ή επέτειο του γάμου τους, που είναι το επόμενο μήνα, με την απόκτηση των διδύμων.

Φίλος τους ζευγαριού αποκάλυψε στο "America' s Entertainment" ότι προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να μεγαλώσουν την οικογένεια τους αλλά τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα: "Είχαν πολλές αποτυχημένες απόπειρες, γι΄αυτό και οδηγήθηκαν στην επιλογή της παρένθετης μητέρας".

Ο ερχομός των διδύμων έχει ομορφύνει την Πάρκερ, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα λαμπερή στην πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας του άντρα της, "The Philanthropist", στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τραϊμπέκα (Tribecca Film Festival), με ένα εφαρμοστό ασπρόμαυρο φόρεμα Narciso Rodriguez και φούξια ψηλοτάκουνα peep-toes, Christian Louboutin.

Εντωμεταξύ, οι προετοιμασίες για την ταινία "Sex and the City-2" συνεχίζονται, καθώς τα γυρίσματα θ' αρχίσουν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στη ζωή της "Κάρι" θα συνεχίσει να υπάρχει ο "Μεγάλος", αφού ο ηθοποιός Κρις Νοθ (Chris Noth) υπέγραψε και επίσημα για το δεύτερο μέρος της ταινίας.

Για την ώρα όμως η Σάρα είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Χιού Γκραντ, "Did you Hear about the Morgan's".