Η Τζέσικα Σίμπσον βρήκε καινούριο αγόρι... επιτέλους!

06.07.2010
Από εδώ το πήγαινε, από εκεί του έφερνε, τελικά η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός που γίνεται 30 χρονών την επόμενη εβδομάδα, ζευγάρωσε τελικά... Και για ακόμη μια φορά με παίκτη του ράγκμπι. Ο "εκλεκτός" λέγεται Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) και έπαιζε για χρόνια με την τους San Francisco 49ers και τους New Orleans Saints.


Από εδώ το πήγαινε, από εκεί του έφερνε, τελικά η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός που γίνεται 30 χρονών την επόμενη εβδομάδα, ζευγάρωσε τελικά... Και για ακόμη μια φορά με παίκτη του ράγκμπι, έστω και πρώην. Ο "εκλεκτός" λέγεται Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) και έπαιζε για χρόνια με την τους San Francisco 49ers και τους New Orleans Saints. Θυμίζουμε απλά ότι η Τζέσικα έβγαινε με τον παίκτη των Dallas Cowboys, Τόνι Ρόμο (Tony Romo) για δύο χρόνια παλιότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People.com η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) άρχισε να βγαίνει με τον Τζόνσον, μυστικά, από τον Μάιο. "Είναι πολύ ευτυχισμένη που βρήκε έναν τόσο υπέροχο τύπο", αποκάλυψε φίλη της Σίμπσον. Εξάλλου και η ίδια η Τζέσικα είχε μιλήσει σχεδόν προφητικά (!) σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον ίδιο μήνα, λέγοντας: "Νομίζω ότι αυτός θα είναι ένας πολύ καλός χρόνος για μένα. Μπορώ να βρω την αγάπη παντού".

Η πρωταγωνίστρια των κινηματογραφικών "Ντιούκς", η οποία τα τελευταία χρόνια έχει... στρογγυλέψει αρκετά σε σχέση με την παλιότερη εικόνα της, ακολούθησε μια σκληρή δίαιτα αποτοξίνωσης με σκοπό να "σκίσει" στα εγκαίνια του "Casino Club" που έγιναν πριν από λίγες μέρες. Η εμφάνισή της ήταν όντως εκρηκτική, η ίδια όμως, υποστηρίζει ότι έχει να κάνει με το πώς νιώθει και όχι με τα κιλά που έχασε.

Όσο για τα επαγγελματικά της, η Τζέσικα ετοιμάζεται να κάνει και εκεί μια στροφή, αφού όπως έχει διαρρεύσει, η εκπομπή ριάλιτι με τίτλο "The Price of Beauty" ("Το Τίμημα της Ομορφιάς") στην οποία πρωταγωνιστεί πρόκειται να αλλάξει προσανατολισμό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, εστιάζοντας στην ίδια να αλλάζει ριζικά την εικόνα των καλεσμένων της. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, η Σίμπσον ταξίδευε σε όλο τον πλανήτη μαζί με φίλες της, δοκιμάζοντας ακραίες θεραπείες ομορφιάς.

Το Μάρτιο που μας πέρασε, η Τζέσικα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα