Έλενα Παπαρίζου: ένταση στις πρόβες

19.05.2009
Εμφανώς αδυνατισμένη, με fit διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία, η γνωστή τραγουδίστρια θα αρχίσει τελικά σήμερα τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα».

Εμφανώς αδυνατισμένη, με fit διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία, η γνωστή τραγουδίστρια θα αρχίσει τελικά σήμερα τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα». Μετά τις δύο αναβολές που πήρε η πρεμιέρα πολλοί μίλησαν για παρασκήνιο, αν και η αλήθεια, όπως επιβεβαιώνουν οι συνεργάτες της, είναι πως η ίδια είναι τελειομανής και ήθελε όλα να είναι στην εντέλεια.

Όσον αφορά την εμφάνισή της, τα περισσότερα ρούχα θα είναι του Γάλλου σχεδιαστή Jean Claude Jitrois. Η Έλενα ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με το στυλίστα της Al Giga, ο οποίος της βρήκε και ένα συλλεκτικό τζην Balmain, αλλά και τρία ζευγάρια παπούτσια limited edition από διάσημους οίκους. «Η Έλενα αυτή την περίοδο είναι σε εκπληκτική διάθεση. Έχει ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της. Οι fitness συνήθειες, τα κιλά που έχασε, αλλά και οι καθημερινές πρόβες με χορό και γυμναστική της έχουν ανεβάσει τη διάθεση», αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που τη γνωρίζει καλά.

Έντονες διαφωνίες με τον Τόνι
Τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και στη σχέση της με τον αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν και κάποιες στιγμές έντασης. Λίγο το στρες πριν από την πρεμιέρα, λίγο η ισχυρή άποψη του Τόνι για τα επαγγελματικά της Έλενας... άναψαν τα αίματα σε μία από τις πρόβες.

Ο Τόνι έκανε παρατηρήσεις στην Έλενα σε έντονο ύφος για το πώς θα έπρεπε να εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Διαφώνησαν έντονα και μπροστά στα μάτια του προσωπικού του μαγαζιού ανέβασαν και οι δύο τον τόνο της φωνής τους. Βέβαια, λίγα λεπτά μετά ξέσπασαν σε γέλια και αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.

«Υπήρξε κάποια στιγμή ένταση, αλλά είναι απόλυτα λογικό. Ο Τόνι θέλει πάντα το καλύτερο για την Έλενα και κάποιες φορές το ύφος του είναι κάπως αυστηρό. Αν ο άλλος είναι και κουρασμένος, δεν θέλει και πολύ», μας είπε πρόσωπο του περιβάλλοντός τους. Πάντως, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, Τόνι και Έλενα διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους και μετά το τέλος των εμφανίσεών της προγραμματίζουν μια σύντομη κρουαζιέρα στο Αιγαίο και ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικό.