Η Πάρις χώρισε τον "μέλλοντα σύζυγο" της.

11.06.2009
Μετά από έξι μήνες σχέσης, παρά τις δημόσιες εκδηλώσεις του πάθους τους και τις δηλώσεις της ίδιας, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) χώρισε ξαφνικά τον "μέλλοντα σύζυγο" της Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhart).

Μετά από έξι μήνες σχέσης, παρά τις δημόσιες εκδηλώσεις του πάθους τους και τις δηλώσεις της ίδιας, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) χώρισε ξαφνικά τον "μέλλοντα σύζυγο" της Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhart).

Η 28χρονη κοσμική κληρονόμος, που δεν φημίζεται για την σταθερότητα στα ερωτικά της, τελευταία διατυμπάνιζε ότι στο πρόσωπο του 24χρονου μπεϊζμπολίστα έχει βρει τον ιδανικό άντρα: "Είναι πιο σέξι κι από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)", είπε πρόσφατα σε εμφάνιση της σε αμερικάνικο τηλεοπτικό ζωντανό σώου. Ενώ στις περισσότερες συνεντεύξεις όταν αναφερόταν στον Νταγκ τον αποκαλούσε "μέλλοντα σύζυγο" της.

Στην κοινή τους εμφάνιση στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών οι δυο τους είχαν ξεσηκώσει τα σχόλια με τις δημόσιες εκδηλώσεις πάθους και τρυφερότητας, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες δεν περνούσαν ούτε λεπτό χωριστά. Μάλιστα είχαν νοικιάσει μαζί κι ένα σπίτι, όπου δέχονταν συχνά-πυκνά τους φίλους κάνοντας θορυβώδη πάρτυ, τουλάχιστον τις μέρες που δεν είχαν διάθεση να βγουν.

Ωστόσο, την περασμένη Τρίτη μια σκηνή ζηλοτυπίας ήταν αρκετή για να ανατρέψει το ρομαντικό σκηνικό.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε σε κλαμπ του Χόλιγουντ όπου όταν η Πάρις αντελήφθη ότι ο αγαπημένος της κοιτούσε μια άλλη γυναίκα, έγινε έξαλλη και αφού του τα έψαλε μπροστά σε όλους, βγήκε σαν σίφουνας από το μαγαζί κλαίγοντας και εξαφανίστηκε με τη συνοδεία του σωματοφύλακά της. Όταν αργότερα, ο Νταγκ γύρισε μετανιωμένος να της ζητήσει συγνώμη βρήκε την πόρτα του σπιτιού τους κλειδωμένη!

Η εκπρόσωπος της Πάρις επιβεβαίωσε τον χωρισμό: "Είναι αλήθεια, δεν είναι πια μαζί. Παραμένουν όμως φίλοι και ζητούν να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή".

"Μπορεί να πικράθηκε, αλλά συνειδητοποίησε ότι ο Νταγκ, την χρησιμοποιούσε για να κερδίζει δημοσιότητα. Εμείς την είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό", αποκάλυψε στο "TMΖ", πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της 27χρονης παρουσιάστριας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος ο Νταγκ δεν είχε καταλάβει ότι έχουν χωρίσει, αφού χτες το βράδυ απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων: "Όχι, δεν είναι αλήθεια. Είμαστε μια χαρά μεταξύ μας"...

Στους πρώην έρωτες της Πάρις συμπεριλαμβάνονται ο τραγουδιστής Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden), ο δικός μας, εφοπλιστής Σταύρος Νιάρχος, ο ποπ-σταρ Νικ Κάρτερ (Nick Carter) και ο πρώην άντρας της Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), Ρικ Σόλομον (Rick Solomon) που ήταν κι ο παρτενέρ της στο περιβόητο σέξι βίντεο που έκανε τον γύρω του κόσμου!