Από τη "στενή" στην αποτοξίνωση η Λόχαν

02.08.2010
Ήταν αναμενόμενο! Μόλις 13 ημέρες μετά τη φυλάκισή της στη γυναικεία φυλακή Λάινγουντ, η 24χρονη Λίντσεϊ Λόχαν αποφυλακίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί (Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010) κι πλέον ξεκινά "εντατικά μαθήματα" σε κέντρο αποτοξίνωσης.
Ήταν αναμενόμενο! Μόλις 13 ημέρες μετά τη φυλάκισή της στη γυναικεία φυλακή Λάινγουντ, η 24χρονη Λίντσεϊ Λόχαν αποφυλακίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί (Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010) κι πλέον ξεκινά "εντατικά μαθήματα" σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού η ποινή 90 ημερών φυλάκισης που της είχε επιβληθεί αρχικά, μειώθηκε λόγω καλής διαγωγής και υπερπληθυσμού της φυλακής του Λος Άντζελες.

Το "Entertainment website E! Online" μετέδωσε Πως η Λόχαν απελευθερώθηκε στη 1.35 το βράδυ αλλά με μαγικό τρόπο και μεγάλη μυστικότητα η σκανταλιάρα ΛίΛο κατάφερε ν' αποφύγει τις κάμερες που την περίμεναν στην έξοδο της φυλακής.

Πάντως, η ελευθερία της Λίντσεϊ δεν θα διαρκέσει πολύ αφού η ποινή της προβλέπει να ξεκινήσει άμεσα αποτοξίνωση σε ειδικό κέντρο διάρκειας 90 ημερών. Σύμφωνα με το TMZ.com η Λόχαν να λάβει ειδική θεραπεία αποτοξίνωσης από την εξάρτησή της στις αμφεταμίνες ενώ θα λάβει και ειδική φροντίδα για την διπολική διαταραχή από την οποία φέρεται να πάσχει (πρόκειται για συναισθηματική διαταραχή που οφείλεται κυρίως στη χρήση και εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες.).

Τόσο το TMZ όσο και το αντίπαλο δέος Radaronline.com ανέφεραν πως η Λόχαν θα μεταφερθεί σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA), που αποτελούν τμήμα της νοσοκομειακής Περίθαλψης στο Δυτικό Λος Άντζελες.

Τα τελευταία χρόνια, η Λόχαν είδε την καριέρα της να προσγειώνεται ανώμαλα και η ίδια το έριξε στις καταχρήσεις παντός είδους, από το αλκοόλ μέχρι και τα ναρκωτικά ενώ το 2007 επισκέφτηκε τρεις φορές σε ένα χρόνο κλινική αποτοξίνωσης.

Την ίδια χρονιά βρέθηκε στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης και η ΛίΛο συνελήφθη και πέρασε 84 λεπτά στη φυλακή. Παρά την προσπάθειά της να επιστρέψει στον καλό τον δρόμο, η Λόχαν βρέθηκε μετά από 4 χρόνια και πάλι στης φυλακής τα σίδερα, αφού η σκληροπυρηνική δικαστής Μάρσα Ρέβελ δεν είδε με καλό μάτι την ασυνέπεια της Λόχαν από το πρόγραμμα αντιμετώπισης αλκοολισμού που έπρεπε να παρακολουθεί.

Η 24χρονη Λίντσεί πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα των 13 ημερών φυλάκισής της στην απομόνωση για την δική της ασφάλεια επειδή υπήρχαν φόβοι επίθεσης από λεσβιακές συμμορίες μέσα στη φυλακή.

Το φαγητό της ήταν ίδιο με κάθε άλλης κρατούμενης ενώ η μητέρα της Ντίνα Λόχαν πρόσφατα υποστήριξε πως η ΛίΛο δεν είχε ούτε μαξιλάρι να βάλει το κεφαλάκι της μέσα στη στενή! Το μέλλον θα δείξει αν η Λόχαν έβαλε μυαλό ή θα την δούμε και πάλι σε κάποιο κελί!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια