Η Λόχαν βγάζει στη φόρα το στήθος μιας άλλης!

05.08.2010
Μπορεί να μεταφέρθηκε από της φυλακής στα σίδερα στο κέντρο απεξάρτησης UCLA αλλά αυτό δεν εμπόδισε την σκανταλιάρα Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μια διαφημιστική καμπάνια!

Μπορεί να μεταφέρθηκε από της φυλακής στα σίδερα στο κέντρο απεξάρτησης UCLA αλλά αυτό δεν εμπόδισε την σκανταλιάρα Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μια διαφημιστική καμπάνια!

Η 24χρονη σταρ πόζαρε με το κιλοτάκι της και σκισμένες μέχρι το γόνατο κάλτσες για την καμπάνια "Muse" του Μαρκ Έκο (Marc Ecko). Μάλιστα, στην κεντρική φωτογραφία λίγο έλειψε ν' αποκαλύψει το στήθος της καθώς σήκωνε το μπλουζάκι της.

Το δίκτυο "TMZ.com" αποκαθιστώντας την αλήθεια, ανέφερε πως η εν λόγω φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε μυστικά τον περασμένο Μάιο, το διάστημα δηλαδή που η Λόχαν δεχόταν την ''καμπάνα'' της 90ημερης φυλάκισής της.

Σε κάποιες από τις πόζες, η Λίντσεϊ ποζάρει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και κοντεύντας να μας δείξει και πάλι το πλούσιο στήθος της.

Ο Έκο επέλεξε τη Λόχαν γιατί όπως τόνισε ήθελε κάποιον που να ξεσηκώνει το κοινό - για καλό ή κακό! Η ιστορία του εν λόγω διαφημιστικού πλέκεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που διέρρευσε πως ναι μεν το πρόσωπο είναι της ΛίΛο αλλά το κορμί ανήκει σε κάποια άλλη!

Ο καλλιτέχνης πάντως δίνει απάντηση και στην αλλοπρόσαλλη αυτή επιλογή του να πληρώσει χρυσή τη Λόχαν για να χρησιμοποιήσει τελικά κάποιας άλλη το κορμί:

"Η Λίντσεϊ είναι μούσα και μια μούσα έχει τη δυνατότητα να εμπνέει τον καλλιτέχνη με τρόπο που δεν θα το πετύχαινε διαφορετικά. Έτσι κι εγώ επέλεξα την Λίντσεϊ γιατί εξιτάρει και το κοινό και μένα- έχει το ταλέντο να δημιουργεί θετικά ή αρνητικά συναισθήματα αλλά όπως και να έχει δημιουργεί κάποιας μορφής συναισθήματα. Είναι είδωλο της pop κουλτούρας".

Όσο για το δύσκολο δρόμο απεξάρτησης της διάσημης ηθοποιού, η μητέρα της Λόχαν, Ντίνα (Dina) δήλωσε πως η κόρη της εγκαταστάθηκε μια χαρά στο ιατρικό κέντρο UCLA.

Η Ντίνα και η μικρή της κόρη Άλι (Ali) επισκέφτηκαν την ΛίΛο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και όλα ήταν εξαιρετικά. Άλλωστε στις εν λόγω ειδικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, έχουν φιλοξενηθεί κι άλλες επώνυμες όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) το 2008.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια