Τι κάνω φέτος το καλοκαίρι

11.08.2010
Μπορεί όλο το χειμώνα αλλά και στις αρχές του καλοκαιριού να έτρεχαν για να «κλείσουν» δουλειές και συμφωνίες, όμως τώρα ήρθε η ώρα των διακοπών. Σίγουρα πιο λιτών από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς και η σοουμπίζ περνάει κρίση. Ποια μέρη επιλέγουν φέτος για διακοπές; Τι έχουν πάντα στις αποσκευές τους και τι αφήνουν πίσω στην Αθήνα;

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Μπορεί όλο το χειμώνα αλλά και στις αρχές του καλοκαιριού να έτρεχαν για να «κλείσουν» δουλειές και συμφωνίες, όμως τώρα ήρθε η ώρα των διακοπών. Σίγουρα πιο λιτών από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς και η σοουμπίζ περνάει κρίση. Ποια μέρη επιλέγουν φέτος για διακοπές; Τι έχουν πάντα στις αποσκευές τους και τι αφήνουν πίσω στην Αθήνα;

Βίκυ Χατζηβασιλείου
«Βρίσκομαι ήδη στη Σάνη της Χαλκιδικής και σε λίγες μέρες θα κάνουμε ένα οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό που θα διαρκέσει 10 ημέρες. Τέλη Αυγούστου επιστρέφω στην Αθήνα για την προετοιμασία του "Πάμε Πακέτο". Καινούργια σκηνικά και νέες δυνατές ιστορίες».

Μust αποσκευών: «Η φωτογραφική μου μηχανή και το αντηλιακό μου».
Αφήνω στη Θεσσαλονίκη: «Τα τακούνια και οτιδήποτε γυαλίζει».

Γιώργος Καραμίχος
«Αυτή τη στιγμή με βρίσκετε στην Αθήνα, καθώς τις επόμενες μέρες ξεκινάμε γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο της "Ονειροπαγίδας". Έκανα λίγες μέρες διακοπές στη Νίσυρο και στη συνέχεια οικογενειακώς στη Βέροια. Ίσως καταφέρω να φύγω μερικές ημέρες ακόμη μέσα στον Αύγουστο».

Must αποσκευών: «Παρεό».
Αφήνω στην Αθήνα: «Όλα τα υπόλοιπα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Το καλοκαίρι για μένα σημαίνει ξεκούραση, γέμισμα μπαταριών και μακριά από "πρέπει" και "υπενθυμίσεις". Φέτος θα κάνω διακοπές στη Σαντορίνη και στο Ιόνιο».

Must αποσκευών: «Μαγιό, παρεό και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση».
Αφήνω στην Αθήνα: «Την ατζέντα μου. Παίρνω το laptop, αλλά μόνο για να ακούω μουσική».

Ρίκα Βαγιάννη
«Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι οικογενειακώς στη Σκιάθο και μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα επιστρέψω στην Αθήνα προκειμένου να δω τι θα γίνει και με τα επαγγελματικά μου».

Must αποσκευών: «Τα πάντα! Μεταφέρω σχεδόν όλο το σπίτι μου, γιατί έχω μικρό παιδί. Έχω τα πάντα μαζί μου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της απόλυτης αποκοπής».

Κατερίνα Καραβάτου
«Οι φετινές μου διακοπές ξεκίνησαν στα Χανιά και συνεχίζονται στα Κουφονήσια μέχρι τέλη Αυγούστου, οπότε επιστρέφω στην Αθήνα για την προετοιμασία του ανανεωμένου "Κους Κους"».

Must αποσκευών: «Αντηλιακά, μαγιό και τα βιβλία μου».
Αφήνω στην Αθήνα: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν θέλω να έχω μαζί μου στις διακοπές».

Γιώργος Σατσίδης
«Ετοιμάζομαι αυτές τις μέρες για απόδραση στην πανέμορφη Κρήτη. Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια Χανιά. Αργότερα θα πάω για μερικές μέρες και Κυκλάδες. Αντίπαρο και λίγο Μύκονο. Στις διακοπές μου θέλω να είμαι όλη μέρα στη θάλασσα. Κολύμπι, jet ski, αλλά και surfing στην Ιεράπετρα».

Must αποσκευών: «Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, ένα καλό βιβλίο και βιολογικές τροφές, που πλέον τις παίρνω παντού μαζί μου».
Αφήνω στην Αθήνα: «Το ξυπνητήρι μου».

Τρύφωνας Σαμάρας
«Προγραμματίζω για τις επόμενες ημέρες Μύκονο, Ρόδο και Σύβοτα στη Θεσπρωτία. Μου αρέσει πολύ η κολύμβηση και προτιμώ τις κρύες θάλασσες. Από water sports προτιμώ το jet ski».

Must αποσκευών: «Οδοντόβουρτσα, δύο φανελάκια, ένα σορτσάκι και η πετσέτα θαλάσσης».
Αφήνω στην Αθήνα: «Τους λογαριασμούς».

Γιώργος Καραμέρος
«Θα περάσω τις φετινές μου διακοπές οικογενειακά σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει lifestyle. Κουφονήσια, Πελοπόννησος και Εύβοια. Πολύ ψάρεμα, μπάσκετ, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και πολύ παιχνίδι με τα παιδιά μου στην παραλία».

Μust αποσκευών: «Οι εφημερίδες και τα βιβλία μου».
Αφήνω στην Αθήνα: «Το αυτοκίνητο, δεν θέλω να οδηγώ στις διακοπές μου με τίποτα».

Ναταλία Δραγούμη
«Φέτος οι διακοπές μου είναι περιορισμένες, γιατί έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Οπότε θα πετάγομαι μέχρι το εξοχικό στην Αίγινα για μερικές βουτιές».

Must αποσκευών: «Το αντηλιακό μου».
Αφήνω στην Αθήνα: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάτι συγκεκριμένο που δεν θέλω να έχω στις αποσκευές μου».

Σόφη Πασχάλη
«Έκανα διακοπές για δέκα ημέρες στη Μύκονο, συνέχισα με Κρήτη και τώρα θα πάω Σπέτσες, βόρεια Εύβοια, Σκιάθο και Αλόννησο. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα θαλάσσια σπορ όπως το jet ski, oι ρακέτες και το beach volley».

Μust αποσκευών: «Μαγιό, παρεό και οτιδήποτε έχει να κάνει με beachwear».
Αφήνω στην Αθήνα: «Σκέψεις, προβλήματα, άγχος, τα καλά ρούχα και το laptop».