Ένα σου σημάδι μόνο

26.08.2009
Σημαδάκι μελανό είδα κάτω απ’ το λαιμό, λέει το λαϊκό τραγούδι. Μόνο που αυτά τα σημαδάκια κοσμούν τα καλλίγραμμα σώματα κάποιων επώνυμων κυριών που, όχι μόνο δεν τα κρύβουν, αλλά χαίρονται που τα «χτύπησαν» και θεωρούν ότι τους φέρνουν ακόμη και γούρι.

Από τη ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σημαδάκι μελανό είδα κάτω απ’ το λαιμό, λέει το λαϊκό τραγούδι. Μόνο που αυτά τα σημαδάκια κοσμούν τα καλλίγραμμα σώματα κάποιων επώνυμων κυριών που, όχι μόνο δεν τα κρύβουν, αλλά χαίρονται που τα «χτύπησαν» και θεωρούν ότι τους φέρνουν ακόμη και γούρι. Τatoo που έχουν «χαράξει» ανεξίτηλα στο κορμί τους σε φανερά ή... απόκρυφα σημεία και τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ελεονώρα Μελέτη
Έχει αδυναμία στα tattoo και το δείχνει. Το ένα βρίσκεται στη μέση της: ένα κόκκινο λουλουδάκι που συμβολίζει το πάθος. Το άλλο βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού της και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όσο για το τι συμβολίζει μόνο εκείνη το γνωρίζει και το κρατάει μυστικό!

Σάσα Μπάστα
Εκρηκτικό θηλυκό, της αρέσει να δείχνει το τατουάζ που έχει στο δεξιό της αστράγαλο. Μια γιρλάντα από λουλούδια που θεωρεί ότι είναι το γούρι της.

Μάρω Λύτρα
Έχει λατρεία στα σπαθιά. Ούτε η Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill» να ήταν! Έχει tattoo που εικονίζει σπαθί στο πίσω μέρος του λαιμού της. Μάλλον έχει τρομάξει η κοπέλα από τις... πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχτεί και είπε να ξορκίσει το φόβο της ή να προειδοποιήσει ότι κρατάει κι εκείνη... μαχαίρι για τυχόν επόμενες! Έχει όμως κι έναν ήλιο στο πόδι αλλά και ένα σχέδιο από βιολί στη μέση της.

Χρυσάνθη Ραψομανίκη
Η γνωστή κοσμική γοητευτική περσόνα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά tattoo στο αριστερό μπράτσο της. Μοιάζει με φιγούρα αφηρημένης τέχνης, με γυναικεία μορφή, και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη!

Σάννυ Χατζηαργύρη
Της αρέσει να ντύνεται εκκεντρικά και κατά καιρούς την έχουμε δει να αλλάζει διάφορα χρώματα στα μαλλιά της. Η ατακτούλα Λίλα των «Singles» κάθε άλλο παρά εκκεντρική είναι στο σχέδιο του τατουάζ της. Έχει «χτυπήσει» ένα μικρό κόκκινο τριαντάφυλλο ?το άνθος του πάθους? στο μπούστο της, το οποίο ίσα ίσα που διακρίνεται, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, που φοράει ντεκολτέ ή απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα.

Μαριάννα Τουμασάτου
Διακριτικά τα τατουάζ της ηθοποιού: ένα σπαθί στο αριστερό πόδι της, γιατί, όπως έχει πει η ίδια, θεωρεί τον εαυτό της... σπαθί και στους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στη ζωή της έχει φερθεί έτσι. Επίσης, έχει δύο μικρές καρδούλες στο πίσω μέρος του αριστερού ώμου της. Η πρωτοτυπία τους έγκειται στο ότι η μία συμβολίζει ένα αγγελάκι και η άλλη ένα διαβολάκι.

Άννα Βίσση
Από τις πρώτες που... τόλμησε να κάνει τατουάζ. Κατά καιρούς μάλιστα «χτυπάει» διάφορα σχέδια στα χέρια της, από μικρά σύμβολα μέχρι ολόκληρα κείμενα, που για εκείνη έχουν ιδιαίτερη σημασία. Φέτος προτίμησε ένα αστεράκι. Ένα αστέρι για την απόλυτη σταρ στον καρπό του δεξιού χεριού της, που της δίνει περισσότερη γοητεία όταν κρατάει το μικρόφωνο.

Βιβή Μαστραλέξη
Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά στη μέση η Βιβή Μαστραλέξη έχει το δικό της tattoo, που μοιάζει με γιρλάντα, και δεν χάνει ευκαιρία, φορώντας τουαλέτες που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη της, να το δείχνει κάνοντας τους άντρες να παραληρούν!

Ευριδίκη
Από τις πρώτες που «χτύπησαν» tattoo. Είναι η καλή νεράιδα της τραγουδίστριας που την ακολουθεί παντού και τη βοηθάει σε κάθε δυσκολία. Σαν να έχει βγει από παιδικό παραμύθι, κοσμεί το αριστερό μπράτσο της και θεωρεί ότι της φέρνει γούρι.

Θέλξη
Όταν βγαίνει στην πίστα, συνηθίζει να πιάνει ψηλά τα μαλλιά της και να κάνει διάφορα σινιόν. Κι αυτό γιατί ένα tattoo κοσμεί το σβέρκο της. Είναι μια εντυπωσιακή νεραϊδούλα που κρατάει το μαγικό ραβδάκι της και όταν χρειαστεί, επεμβαίνει για να τα φέρει όλα δεξιά στην τραγουδίστρια.