Θέλω τον Ονούρ, τώρα!

13.08.2010
Καλά στην Τουρκία, εκεί το έχει συνηθίσει. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Χαλίτ (Ονούρ), οι εκδηλώσεις λατρείας είναι πρωτοφανείς και καμιά φορά ξεφεύγουν από τα όρια. Τώρα όμως το έζησε και στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.

Καλά στην Τουρκία, εκεί το έχει συνηθίσει. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Χαλίτ (Ονούρ), οι εκδηλώσεις λατρείας είναι πρωτοφανείς και καμιά φορά ξεφεύγουν από τα όρια. Τώρα όμως το έζησε και στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.

Αν και το συμβόλαιο που υπέγραψε περιελάμβανε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και πάνω απ’ όλα να μη φωτογραφηθεί πουθενά και γενικά να μην τον ενοχλήσουν, λίγο πριν αναχωρήσουν με την αγαπημένη του Μπεργκιουζάρ (Σεχραζάτ) δέχτηκαν... επίθεση αγάπης από μια 55χρονη κυρία, σύζυγο γνωστού επιχειρηματία από την Κρήτη (ξενοδοχεία, εργοστάσια κ.λπ.).

Η κυρία, που παραθέριζε σε διπλανό συγκρότημα μπανγκαλόου, και δύο φίλες της, επίσης Κρητικές, έφτασαν στη Σαντορίνη 3 μέρες πριν από την άφιξη του διάσημου ζευγαριού ακριβώς με σκοπό να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η γυναικεία συντροφιά, που, σημειωτέον, διέθετε και γερό πορτοφόλι, κατάφερε να μάθει τις κινήσεις και το πρόγραμμα Ονούρ - Σεχραζάτ και κατέστρωσε σχέδιο.

Βέβαια, δεν πήγαν όλα όπως τα ήθελαν. Το ζευγάρι έμενε στη σουίτα του, περιόρισε τις κινήσεις του σε ορισμένα σημεία με διακριτικότητα και ασφάλεια, κι έτσι δεν της... κάθισε της κυρίας Μαρίνας Σ. (πραγματικό όνομα) το αρχικό της σχέδιο, που μάλιστα είχε ακριβοπληρώσει. Και το λέμε αυτό γιατί είχε πληροφορίες από «καλή πηγή» (όπως νόμιζε) ότι ο Ονούρ και η αγαπημένη του Σεχραζάτ θα έτρωγαν πότε στο ένα και πότε στο άλλο πολυτελές εστιατόριο και φρόντιζε να κλείνει τραπέζι, για να είναι εκεί, δίνοντας μάλιστα γερά πουρμπουάρ στους μετρ.

Όταν, πάλι, πήρε την πληροφορία ότι θα πήγαιναν σε πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο στα Φηρά την τάδε ώρα, έσπευσε να πάει λίγο πιο νωρίς, αδειάζοντας τον πάγκο με τα πρωτότυπα (όσο και πανάκριβα) κοσμήματα. Αλλά και πάλι τζίφος!

Κι ενώ τα νεύρα της είχαν αρχίσει να γίνονται τσατάλια, κάποιος από το προσωπικό του συγκροτήματος στο οποίο διέμενε της είπε ότι ο αγαπημένος της σταρ θα έφευγε νωρίτερα απ’ ό,τι η ίδια υπολόγιζε.

Έτσι, ετοιμάστηκε για την τελευταία προσπάθεια. Κρυμμένη σ’ ένα γκρι-ασημί Smart, παραμόνευε έξω από το ξενοδοχείο. Όταν βγήκε το ζευγάρι, το οποίο περιέβαλλε μια πενταμελής ομάδα ατόμων (φίλοι τους ή bodyguards), και πριν προλάβουν να μπουν στο πολυτελές αυτοκίνητο, εκείνη όρμησε ουρλιάζοντας σε άπταιστα ελληνοαγγλικά με κρητική προφορά: «Κύριε Ονούρ, κύριε Ονούρ, πλιζ, μια φωτογραφία μαζί σας...».

Ώσπου να το πει, ο ηθοποιός και η γυναίκα του είχαν μπει βιαστικά στο αυτοκίνητο, ενώ η κυρία ξέσπασε στην κυριολεξία σε υστερική κρίση: «Θέλω τον Ονούρ τώρα, ίντα ’παθα, Παναγιά μου».

Το χαριτωμένο ενσταντανέ, όπως μας το περιέγραψε μαζί με όλες τις άλλες λεπτομέρειες γνωστός γιατρός που παραθέριζε στο ίδιο συγκρότημα, έληξε με τα αμήχανα χαμόγελα του Ονούρ και της Σεχραζάτ, που κατά τα άλλα πέρασαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Μέρες και νύχτες σε Μύκονο και Σαντορίνη
Ονούρ και Σεχραζάτ, λοιπόν, έζησαν όχι χίλιες και μία νύχτες αλλά το πολύ μία εβδομάδα σε Μύκονο και Σαντορίνη. Ξεκίνησαν από την πρώτη και έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στον περιφερειακό της Σχολής Καλών Τεχνών, και συγκεκριμένα σε σουίτα με μίνι πισίνα, όπου κι έκαναν τα μπάνια τους. Δεν επισκέφθηκαν τις κοσμικές παραλίες, αλλά ούτε και τα κοσμικά στέκια του νησιού. Ονούρ και Σεχραζάτ προτίμησαν να περιορίσουν τις εξόδους τους σε κάποια απόμερα ταβερνάκια. Ντυμένοι πολύ απλά, η Σεχραζάτ άβαφη και με λιτά τα μακριά μαλλιά της, καλησπέριζαν τον κόσμο που τους αναγνώριζε.

Επόμενος σταθμός η μαγευτική Σαντορίνη, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβησαν από τη Μύκονο με σκάφος που τους προσέφερε γνωστός επιχειρηματίας. Κι εκεί η διαμονή τους ινκόγκνιτο. Έμειναν σε πολυτελές συγκρότημα υπόσκαφων κατοικιών ?στο Ημεροβίγλι λένε οι πληροφορίες?, στο οποίο και παρέμεναν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Μοναδική έξοδός τους σ’ ένα παραδοσιακό ταβερνάκι, όπου γεύτηκαν ντόπιες σπεσιαλιτέ, όπως οι παραδοσιακοί ντοματοκεφτέδες, αλλά και εκλεκτές ετικέτες σαντορινιού κρασιού. Λέγεται πως ήθελαν να επισκεφθούν και το ηφαίστειο, μαγεμένοι από τη θέα που τους προσέφερε, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύντομα ενδέχεται να βρεθούν και πάλι στην Ελλάδα, καθώς έχουν δεχτεί πρόσκληση Τούρκου επιχειρηματία που έχει καταλύσει σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών της Σύμης.