O λύκος κι αν εγέρασε...

07.09.2009
Αδιόρθωτος ο συμπατριώτης μας. Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, ο γνωστός George Michael, όπως φαίνεται, δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από τις κακές συνήθειες.

Αδιόρθωτος ο συμπατριώτης μας. Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, ο γνωστός George Michael, όπως φαίνεται, δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από τις κακές συνήθειες. Ο 46άχρονος πλέον σταρ της ποπ μουσικής είχε νέα προβληματα με τις αρχές, όταν πριν από μερικές ημέρες έπεσε με το Range Rover του σε ένα φορτηγό. Έπειτα από τυπικό έλεγχο που του έγινε στο Λονδίνο από αστυνομικούς βρέθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Ο διάσημος τραγουδιστής μόλις είχε προλάβει να ξαναπάρει στα χέρια του το δίπλωμα που του είχε αφαιρεθεί για παρόμοια αιτία και δεν πρόλαβε να το χαρεί ούτε δυο μήνες.

Μια απ’ τα ίδια
Πριν από τρία περίπου χρόνια, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2006, είχε βρεθεί λιπόθυμος ακουμπώντας πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του στο βόρειο Λονδίνο. Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της αστυνομίας, ήταν για αρκετή ώρα ανήμπορος να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν, όπως ομολόγησε εκ των υστέρων, υπο την επήρεια αλκοόλ και απαγορευμένων ουσιών. Η ποινή του για το αδίκημα αυτό ήταν να μην οδηγήσει για μια διετία και παράλληλα δεσμεύτηκε σε κοινωνική εργασία 100 ωρών. Ο πασίγνωστος σταρ στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων συχνά πυκνά απασχολεί το αστυνομικό δελτίο με περιπέτειές του, που αφορούν είτε επεισόδια που έχουν να κάνουν με προβλήματα από το αλκοόλ είτε με κατοχή ναρκωτικών. Ο Τζορτζ Μάικλ δεν εννοεί να ξεπεράσει τις συνήθειές του. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο BBC είχε παραδεχτεί ότι καπνίζει μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας, ενώ είχε δηλώσει ότι καταβάλλει προσπάθειες να περιορίσει τη συνήθειά του.

«Πέρασα τα τελευταία 15-20 χρόνια προσπαθώντας κατά περίεργο τρόπο να καταστρέψω την καριέρα μου. Υποφέρω απίστευτα με στερήσεις και δημόσιο εξευτελισμό, αλλά αισίως βλέπω ότι η καριέρα μου μοιάζει να αναδύεται κάθε φορά σαν πλαστικό παπάκι σε μπανιέρα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Περιπέτειες με το νόμο
Τις προάλλες ήταν που συνελήφθη πάλι σε δημόσια τουαλέτα στην περιοχή Χάμπστεντ του Λονδίνου έπειτα από τυπικό έλεγχο, γιατί είχε στην κατοχή του ποσότητα ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε βρεθεί πάλι αντιμέτωπος με το νόμο για παρόμοιες υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με την εξάρτησή του από διάφορες απαγορευμένες ουσίες.

Ο σούπερ σταρ με τα ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων δίσκων και με περιουσία που φημολογείται ότι ξεπερνάει πλέον τα 200 εκατομμύρια δολάρια συλλαμβάνεται πάλι μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Σε ανάλογο επεισόδιο που είχε σε δημόσιες τουαλέτες στο Λος Άντζελες και έπειτα από τυπικό έλεγχο που είχε γίνει το αποτέλεσμα της έρευνας των αστυνομικών είχε πάρει μεγάλη έκταση και είχε οδηγήσει το Βρετανοκύπριο καλλιτέχνη να δηλώσει με ειλικρίνεια αμέσως μετά τη σύλληψή του, το 1998, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μάλιστα, τότε ήταν που δήλωσε σε φίλους και γνωστούς ότι είναι ζευγάρι με τον Κένι Γκος από το 1996.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ