Τζένιφερ Άνιστον: Με νέα... πλαστική μύτη

09.02.2007
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην «πλαστική ομορφιά» και θέλησε να διορθώσει μια μικρή ατέλεια. Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην «πλαστική ομορφιά» και θέλησε να διορθώσει μια μικρή ατέλεια. Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον, που ο φακός την «τσάκωσε» λίγα λεπτά μετά τη ρινοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε. Ανεξάρτητα από το πόσο διάσημους πελάτες έχει, ο πλαστικός χειρουργός των σελέμπριτι Ραχ Κανόντια δεν ανοίγει ποτέ το ιατρείο του Σαββατοκύριακα. Όταν όμως πρόκειται για την Τζένιφερ Άνιστον, δύσκολα λες «όχι». Αυτόπτες μάρτυρες λοιπόν φωτογράφισαν την Άνιστον να μπαίνει στο πολυτελέστατο τζιπ της και προσπαθώντας να κρυφτεί από τους περαστικούς φάνηκαν οι μελανιές και οι επίδεσμοι από τα φρύδια μέχρι το άνω χείλος της. Έγκυρες πηγές λένε τώρα ότι το ραντεβού της ηθοποιού με τον Κανόντια, «υπεύθυνο» και για την ολοκαίνουργια μύτη της Κάμερον Ντίαζ, προγραμματιζόταν εδώ κι ένα μήνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί κάθε μυστικότητα.

«Τζένιφερ η άσχημη»
Πώς έφτασε όμως η 38χρονη ηθοποιός να πάρει την απόφαση; Φίλοι της επισημαίνουν: «Από μικρή έλεγε ότι η μύτη της είναι μεγάλη», ενώ η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν λέω όχι σε ό,τι μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς όμορφη». Άτομα του περιβάλλοντός της ισχυρίζονται: «Ακόμη και όταν παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ ένιωθε πάντα ασχημόπαπο. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Μπραντ άφησε την Τζένιφερ για τη «θεά» Αντζελίνα Τζολί τη γέμισε ανασφάλεια για την εμφάνισή της». Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο Βινς Βον την εγκατέλειψε τον περασμένο Δεκέμβριο.